ترخیص 80 هزار تن برنج تا پایان مردادماه از گمرک

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ مرداد ۱۴, سه‌شنبه ساعت ۱۰:۲۴۰ رأیبدون امتیاز

تهران(پانا)- دبیر ستاد تنظیم بازار از ترخیص 80 هزار تن برنج تا پایان مردادماه از گمرکات خبر می‌دهد و می‌‌گوید ارز این میزان برنج از سوی بانک مرکزی تأمین شده است.\ \

تهران(پانا)- دبیر ستاد تنظیم بازار از ترخیص ۸۰ هزار تن برنج تا پایان مردادماه از گمرکات خبر می‌دهد و می‌‌گوید ارز این میزان برنج از سوی بانک مرکزی تأمین شده است.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمدرضا کلامی» اظهار کرد: طبق ابلاغیه دبیرخانه ستاد تنظیم بازار به بانک مرکزی، ارز مورد نیاز ۸۰ هزار تن برنج از سوی این بانک تامین شد و تا ابتدای شهریور ماه از گمرکات ترخیص خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه دولت اهتمام لازم برای تامین کالاهای اساسی و تامین ارز مورد نیاز این اقلام را دارد، تاکید کرد: ذخایر کشور در وضعیت مطلوبی است و ترخیص هشتاد هزار تن برنج از گمرکات شرایط را برای بهبود وضعیت بازار این کالای استراتژیک در سفره خانوار فراهم خواهد کرد.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی در خصوص افزایش قابل توجه قیمت برنج خارجی، گفت: برنج پیش از این با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور می‌شد، اما در حال حاضر برنج با ارز نیمایی وارد کشور می‌شود و طبیعی است که تغییر ارز مبنا تغییرات قیمتی را نیز در بر داشته باشد.

به گفته کلامی ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب است و تمام تدابیر لازم برای تامین سفره مردم در دستور کار قرار دارد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...