طرز تهیه شیرینی ماکارون آلبالویی و فرانسوی
دستور پخت شیرینی ماکارون امروز با آموزش طرز تهیه ی یک شیرینی خوشمزه به اسم شیرینی ماکارون اومدیم که پرطرفدار و خوشمزه هستش ، امیدوارم این شیرینی رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید ، نوعی شیرینی فرانسوی است که با سفیده تخم مرغ و شکر درست میشود و معمولا وسط آن با … نوشته طرز تهیه شیرینی ماکارون آلبالویی و فرانسوی اولین بار در پورتال جامع ایران...
دستور پخت شیرینی ماکارون
امروز با آموزش طرز تهیه ی یک شیرینی خوشمزه به اسم شیرینی ماکارون اومدیم که پرطرفدار و خوشمزه هستش ، امیدوارم این شیرینی رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید ، نوعی شیرینی فرانسوی است که با سفیده تخم مرغ و شکر درست میشود و معمولا وسط آن با شکلات، مربا یا خامه پر میشود. این شیرینی به خاطر طعم و رنگهای مختلف محبوبیت زیادی دارد ، شیرینی ماکارون به صورت سنتی دارای طعم تمشک کوهی و شکلاتی است اما امروزه با رنگ و طعمهای مختلفی درست میشود که آلبالویی شم خوشمزه هستش که امروز در رسپی های ما موجوده لطفا نظرات خودتون رو برای ما بفرستید ما خوشحال میشیم نظرات شما رو ببینیم.
شیرینی کره ای خانگی را هم بخوانید
طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی
مواد لازم
سفیده تخم مرغ۳عدد معادل ۹۰گرم
شکر دانه ریز ۴۰گرم
پودر شکر۱۸۰گرم
پودر بادام ۱۲۵گرم
رنگ واسانس دلخواه
طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی :
سفیده ها رو دو روز قبل از زرده جدا کنید وروش رو سلفون بکشید بزارید داخل یخچال ..
بادامها رو ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه داخل فر بو بدید وبعد که سرد شد با پودر قند آسیاب کنید وسه بار با الک ریز الک کنید تا پودر بادام گوله نشه .
حالا سفیده ها رو بزنید به مدت ۱دقیقه با دور تند تا فومی شکل بشه بعد شکر رو الک کنید ودانه های ریزش رو با ۲قاشق پودر شکر مخلوط کنید ودر سه مرحله به سفیده ها اضافه کنید وحدود ۳دقیقه بزنید .
حالا رنگ واسانس دلخواه رو به سفیده ها بزنید وبا همزن خوب مخلوط کنید .
حالا همزن رو کنار بزارید وبه کمک لیسک پودر قند وبادام آسیاب شده رو در سه مرحله بصورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید بعد مواد رو داخل قیف بریزید وروی مت مخصوص پایپ کنید اگر مت مخصوص ماکارون نداشتید روی کاغذ روغنی دایره هایی به قطر ۳ سانت بکشید وسطح کاغذ روغنی رو چرب کنید و با قیف روی دایره ها مواد رو میریزیم بعد چند بار سینی رو روی میز بکوبید تا هوای بینش خالی بشه ،اگر روی شیرینی گنبدی شکل شد
کمی با انگشت چرب شده صافش کنید بعد ماکارونها رو ۱ساعت در محیط آشپزخونه استراحت میدیم وبعد داخل فر ۱۵۰درجه به مدت ۱۶ دقیقه بپزید .
حتما فر رو یک ربع قبل روشن کنید .بعد از پخت ماکارونها رو از سینی جدا کنید وبزارید تا سرد شه میتونید برای وسطش از خامه فرم گرفته ویا گاناش استفاده کنید .من از خامه فرم گرفته ورنگ زرد استفاده کردم واسانس لیمو زدم.
طرز تهیه شیرینی ماکارون آلبالو
مواد لازم برای۲۲ نفر
پودر بادام ۱.۵ پیمانه
پودر قند ۱,۱/۴ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۱/۴ پیمانه
رنگ غذا قرمز ۴ قطره
کره خامهای آلبالو به مقدار لازم
مواد لازم کره خامهای آلبالو
کره آب شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر قند ۲ پیمانه
شیر ۱ قاشق غذا خوری
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
آلبالو ۱۲ پیمانه
طرز تهیه شیرینی ماکارون آلبالو
۱- کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، پودر بادام و شکر را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، سفیده تخممرغ، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- آنها را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. پودر قند، یک قاشق غذاخوری در هر مرتبه اضافه کنید و با سرعت بالای همزن هم بزنید. رنگ غذا را اضافه کنید. سپس بادامها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴- مخلوط سفیده تخممرغ را درون قیف قنادی بریزید. روی سینی فر، دایرههای کوچک از مواد قرار دهید. پس از اینکه همه ماکارونها درست شدند، آنها را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی شکل بگیرند.
۵- در این فاصله فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را به مدت ۱۱ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید. کاغذ مواد را روی توری بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ جدا کنید.
۶- کره خامهای آلبالو را روی سطح صاف نیمی از ماکارونها بمالید و یک ماکارون دیگر روی آنها بگذارید.
۷- طرز تهیه کره خامهای آلبالو
۸- در یک کاسه متوسط کره را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۹- یک پیمانه پودر قند، شیر و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک پیمانه پودر شکر باقی مانده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۱۰- در صورت نیاز، ۲ تا ۳ قاشق چایخوری شیر اضافه کنید. در انتها آلبالوی شیرینشده یا کمپوت آن را اضافه کنید.
سایر نکات
این شیرینی از نظر ظاهری همچون شیرینیهای لطیفه خودمان هستند اما از نظر طعم با هم فرق دارند.