طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی با شوید یک سالاد بسیار خوشمزه و ساده و شیک برای مهمانی ها حتما درست کنید و لذت ببرید دستور پخت لازانیا بدون فر را هم بخوانید مواد لازم؛ کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان کالباس 200 گرم ذرت 1/2 لیوان نخودفرنگی 1 لیوان هویج … نوشته طرز تهیه سالاد اندونزی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
سالاد اندونزی با شوید
یک سالاد بسیار خوشمزه و ساده و شیک برای مهمانی ها حتما درست کنید و لذت ببرید
دستور پخت لازانیا بدون فر را هم بخوانید
مواد لازم؛
کلم برگ قرمز خرد شده ۱ لیوان
کلم برگ سفید خرد شده ۲ لیوان
کالباس ۲۰۰ گرم
ذرت ۱/۲ لیوان
نخودفرنگی ۱ لیوان
هویج ۲ عدد
خیار شور ۴ عدد
سس مایونز مقدار لازم
شوید تازه مقداری
طرز تهیه سالاد اندونزی :
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را ۲ -۳ ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
میتونید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
فرستنده : خانم حدیث