طرز تهیه سالاد اندونزی


سالاد اندونزی با شوید یک سالاد بسیار خوشمزه و ساده و شیک برای مهمانی ها حتما درست کنید و لذت ببرید دستور پخت لازانیا بدون فر را هم بخوانید مواد لازم؛ کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان کالباس 200 گرم ذرت 1/2 لیوان نخودفرنگی 1 لیوان هویج … نوشته طرز تهیه سالاد اندونزی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

سالاد اندونزی با شوید

یک سالاد بسیار خوشمزه و ساده و شیک برای مهمانی ها حتما درست کنید و لذت ببرید

دستور پخت لازانیا بدون فر را هم بخوانید

سالاد اندونزی

مواد لازم؛

کلم برگ قرمز خرد شده ۱ لیوان
کلم برگ سفید خرد شده ۲ لیوان
کالباس ۲۰۰ گرم
ذرت ۱/۲ لیوان
نخودفرنگی ۱ لیوان
هویج ۲ عدد
خیار شور ۴ عدد
سس مایونز مقدار لازم
شوید تازه مقداری

طرز تهیه سالاد اندونزی :

کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را ۲ -۳ ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

میتونید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.

فرستنده : خانم حدیث


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ایده های ساخت وسیله دکوری با بطری های پلاستیکی / دو مدل گوی دکوری برای روی میز اتاقت