این همبرگر گیاهی با لوبیا سیاه و فلفل چیلی حتی از انواع برگر هایی که با گوشت درست میشوند، خوشمزهتر است. این غذا را میتوانید به همراه سالسای مورد علاقهتان میل کنید.
همبرگر گیاهی با لوبیا سیاه و فلفل چیلی
زمان مورد نیاز و مقدار تهیه
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه + زمانی برای خنک شدن مواد
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
برای مصرف ۴ نفر
مواد مورد نیاز
الف. ۴۲۰ گرم لوبیا سیاه پخته شده
ب. سهچهارم فنجان آرد سوخاری
پ. ۱ فنجان سس سالسا
ت. ۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
ث. ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازهی خرد شده
ج. ۱ حبه سیر خرد شده
چ. ۲ قاشق چای خوری روغن کانولا
ح. ۲ عدد نان برگر یا گندم کامل، از وسط نصف شده
الف. لوبیا را داخل یک کاسهی بزرگ به پوره تبدیل کنید. آرد سوخاری، نصف فنجان سس سالسا، تخم مرغ، گشنیز و سیر را به لوبیا اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید. سپس، ترکیب لوبیا را به ۴ بخش تقسیم کنید و هر یک را به شکل دایره در بیاورید؛ این ۴ دایره را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
ب. روغن را در ماهیتابهی بزرگی روی شعلهی متوسط داغ کنید. هر طرف از برگرها به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل روغن سرخ کنید. در نهایت، آنها را داخل نان برگر به همراه باقیماندهی سس سالسا نوش جان کنید.
ارزش غذاییهر کدام از لوبیا برگرها حاوی ۲۹۹ کالری، ۶ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع شده)، ۵۳ میلیگرم کلسترول، ۶۹۶ میلیگرم سدیم، ۴۹ گرم کربوهیدرات (۷ گرم قند، ۸ گرم فیبر)، و ۱۲ گرم پروتئین است. این غذا از لحاظ رژیم غذایی دیابتی حاوی نشاسته، و چربی است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: tasteofhome