تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات


تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات

دونالد ترامپ، سخنرانی خود را با حمله به جو بایدن آغاز کرد و گفت در خیابان‌های شهر‌های تحت مدیریت دموکرات‌ها، شعار «مرگ بر آمریکا» سرداده شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ "دونالد ترامپ"،نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ آمریکا
پنج‌شنبه شب در شهر لیتروب ایالت پنسیلوانیا برای سخنرانی تبلیغات انتخاباتی حضور یافت و پس از پیاده شدن از هواپیما و در همان باند فرودگاه در پشت تریبونی قرار گرفت که در مقابلش جمعیت زیادی بدون فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک، حضور داشتند.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
ترامپ با اشاره به هانتر بایدن فرزند جو بایدن که در خارج از کشور و در اوکراین و چین فعالیت دارد، افزود: پسرش با مقدار زیادی پول برای انجام هیچ کاری خارج شد. او می‌خواهد کشور شما را چپگرایان تندرو تسلیم کند.
رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: این، عملی نخواهد شد چرا که ما در حال بالارفتن هستیم و او همچون یک سنگ در درون آب در حال سقوط است. پیش از این ویروس چینی ما انتخابات را برده بودیم، ما مجبور بودیم که به کار بازگردیم و بهترین عملکرد را داشتیم. با این حال من اشتغال را در آمریکا نگه خواهم داشت.
ترامپ با اشاره به اعتراض‌های خیابانی که از قتل جورج فلوید سیاه پوست شروع شده و همچنان در اعتراض به نابرابری نژادی ادامه دارد، اظهار کرد: ما بر شورشیان، چپاولگران، خشونت‌گرایان افراطی و هرج و مرج طلب‌ها مسلط خواهیم شد و آن‌ها را به دست عدالت می‌سپاریم.
وی ادامه داد: ما بیش از ۴۰۰ نفر از آن‌ها را دستگیر کرده‌ایم، آن‌ها افراد بدی هستند. ما در طول سه سال و نیم گذشته مرز‌های آمریکا را امنیت بخشیدیم، توافق تجاری معیوب را اصلاح کردیم، نیروی نظامی آمریکا را بازسازی کردیم، ۱۰۰درصد خلافت داعش را از بین بردیم، به استقلال انرژی آمریکا امنیت بخشیدیم و تنها اقتصاد بزرگ آمریکا را در تاریخ این کشور ایجاد کردیم و اکنون مجبوریم بار دیگر این کار را انجام دهیم.
رئیس جمهوری آمریکا با این ادعا که هیچ رئیس جمهوری نبوده است که بتواند واکسن یک بیماری را در مدت ۲ سال عرضه کند، گفت: بایدن هرگز قادر نخواهد بود از شغل‌های شما محافظت کند. او عروسک خیمه شب بازی سوسیالیسم، مارکسیست و افراط‌گرایی تنفر از پلیس است.
ترامپ افزود:، اما ما ماموران اجرای قانون خود را دوست داریم.
وی با مقایسه انتخابات امسال با انتخابات ۲۰۱۶ تصریح کرد: بگذارید بگویم انتخاباتی که پیش رو داریم، مهم‌ترین انتخابات در تاریخ این کشور است.
نامزد جمهوریخواهان مدعی شد: دموکرات‌ها می‌خواهند مالیات را افزایش دهند، سلاح را از شما بگیرند و این رسانه‌های جعلی که پشت سر شما هستند، مرا به خاطر این چیزی که می‌گویم مورد انتقاد قرار می‌دهند.
ترامپ نظرسنجی‌های منتشر شده را جعلی خواند و ادامه داد: آن‌ها ضبط را روشن می‌کنند و مخاطب خود را ملول می‌سازند. عدد درست را من به شما می‌گویم، در همه جا پیشتاز هستیم.
وی بار دیگر تکرار کرد: اگر ما با ویروس چینی ضربه نخورده بودیم، اصلا نیازی به رقابت انتخاباتی نداشتم. هیچ کسی همچون چین کشور ما را ندریده است. ما پیش از این حتی ۱۰ سنت هم از چین دریافت نمی‌کردیم، اما من ۲۸ میلیارد دلار به کشاورز‌ها دادم.
رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: در تمام تابستان بایدن هنگامی که شورشیان چپگرا به ماموران اجرای قانون ما در شهر‌هایی حمله کردند که با دموکرات‌ها مدیریت می‌شد، فروشگاه‌ها را به آتش کشیدند، شهروندان را ترور کردند و به تازگی در خیابان راه افتادند و شعار مرگ بر آمریکا سردادند، ساکت بود.
ترامپ ادعا کرد: با این حال، ما می‌توانیم به سرعت به آن پایان دهیم.
رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به اعزام گارد ملی آمریکا برای سرکوب معترضان در ایالت ویسکانسین، با تمسخر گفت: بایدن امروز به آنجا رفت و گفت کسی در اینجا نیست.
ترامپ افزود: این افراد رفتار محترمانه را درک نمی‌کنند و فقط قدرت را می‌فهمند. بایدن می‌خواهد با تروریسم داخلی مسالمت‌آمیز رفتار کند، اما برنامه من، دستگیری و تحت تعقیب قراردادن آن‌ها است.
مخالفت رئیس هیات انتخابات کارولینای شمالی به پیشنهاد ترامپ
رئیس هیات انتخابات کارولینای شمالی، با درخواست ترامپ برای دو بار رای دادن در انتخابات مخالفت کرد.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
فراخوان اوباما برای حضور مردم آمریکا پای صندوق‌های رای
رئیس جمهور پیشین آمریکا ، مردم این کشور را به ثبت نام برای شرکت در انتخابات دعوت کرد.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا
۶۰ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تا امروز جمعه چهارم سپتامبر، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری امریکا، ۷ ممیز دو دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجی‌های صورت گرفته رسانه‌های آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آن‌ها را ارائه می‌کند گزارش داد بایدن با ۴۹.۶ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۲.۴ درصد پیش است.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
رسانه‌های معتبر آمریکا هم در نظرسنجی‌های جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر می‌دهند.
بر اساس نظرسنجی‌های اکونومیست (The Economist) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، شبکه خبری سی ان ان (CNN) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۳ درصد، موسسه امرسون بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۷ درصد، پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۶ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، مؤسسه کوینپیاک (Quinnipiac) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ ۴۲ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۵ درصد، شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۳ درصد و شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز (ABC News) بایدن ۵۴ درصد و ترامپ ۴۴ درصد را نشان می‌دهد.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بار‌ها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجی‌ها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجی‌ها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند.
علی‌رغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجی‌ها را باید در پی بی‌تفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا
در حالی که ۶۰ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۱۹۱ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردید‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری پدید آورده است.تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
شتاب بیشتر کرونا در آمریکا
کارگروه ویژه کرونا در کاخ سفید درباره بحران کرونا در هفته جاری در ایالت آیووا به شدت هشدار داد.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
مشارکت نکردن آمریکا برای تولید واکسن کرونا
مقامات آمریکایی اعلام کردند در تلاش بین المللی برای تولید و توزیع واکسن کرونا از آنجایی که این طرح به سازمان جهانی بهداشت مرتبط است، شرکت نخواهد کرد.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
سایه اعتراضات بر انتخابات امریکا
نزدیک به ۶۰ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهر‌های مختلف آمریکا که نتیجه تبعیض‌ها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمک‌ها و حمایت‌ها در این رابطه برای سفید پوستان انجام می‌گیرد و سیاه پوستان از این کمک‌ها کمتر برخوردار هستند و این تبعیض‌ها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشک‌آور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمت‌آمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
استفاده پلیس آمریکا از گلوله پلاستیکی علیه معترضان
پلیس آمریکا علیه معترضان از گلوله‌های پلاستیکی، نارنجک اسفنجی و گاز اشک آور استفاده می‌کند؛ این گلوله‌ها با سرعت ۳۲۵ فوت بر ثانیه حرکت و جراحت‌های شدیدی ایجاد می‌کند.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
۱۰۰ روز اعتراض علیه خشونت پلیس در پورتلند
شهر پورتلند در ایالت اورگن وارد صدمین روز اعتراضاتی می‌شود که علیه وحشیگری پلیس و نژادپرستی به راه افتاده است.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
سایه بحران اقتصادی بر انتخابات آمریکا
همه‌گیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیون‌ها نفر را به دنبال داشته است.
جدیدترین گزارش‌ها در آمریکا نشان می‌دهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهره‌مندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیش‌بینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
ورود آمریکا به بدترین بحران اقتصادی در یکصد سال اخیر
رسانه‌های آمریکایی از کاهش بی سابقه شاخص تولید صنعتی این کشور درپی بحران شیوع ویروس کرونا خبر می‌دهند.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ 60 روز مانده به انتخابات
-بی سابقه‌ترین کاهش رشد در یکصد سال اخیر
نشریه هیل در مطلبی به قلم نیو الیس Niv Elis نوشت:شاخص تولید صنعتی آمریکا در ماه آوریل گذشته ۱۳.۷ درصد کاهش داشت که در تاریخ یکصد ساله ارزیابی شاخص تولید صنعتی از سوی بانک مرکزی آمریکا بی سابقه بوده است.
بنابر این گزارش، در این مدت، همچنین شاخص فعالیت کارخانه‌ها نیز در آمریکا، افتی تاریخی را تجربه کرده است.
بدنبال بحران همه گیری کووید-۱۹ طی چندماه گذشته در آمریکا، که با خانه نشینی میلیون‌ها کارگر همراه بود، اقتصاد این کشور در هم کوبیده شده است و نرخ بیکاری با سرعت و به شدت افزایش یافته است.
مقررات فاصله گذاری اجتماعی همه فعالیت‌های اقتصادی خرد و کلان را در امریکا تحت تاثیر قرار داده است. اما ضربه وارده به بخش تولید صنعتی به طور قابل توجهی شدید بوده است.
-بحران اقتصادی و تاثیرات عمیق سیاسی آن بر آمریکا
همچنین، کاهش شاخص فعالیت کارخانه‌ها می‌تواند تاثیرات سیاسی به همراه داشته باشد.
شعار تبلیغاتی ترامپ، احیای بخش تولید صنعتی آمریکا بوده است و توجه به این نکته حائز اهمیت است که در ایالت‌هایی مانند ویسکانسین، میشیگان و پنسیلوانیا که ترامپ در سال ۲۰۱۶ توانست آرای زیادی را کسب کند، صنایع زیادی وجود دارند.
-کرونا بزرگ‌ترین کابوس ترامپ
حال که کمتر از شش ماه دیگر به زمان انتخابات ریاست جمهوری آتی امریکا باقی مانده است، اقتصاد به یکی از چالش برانگیزترین مسائل برای ترامپ تبدیل شده است. چرا که پیروزی او برای دومین دوره پیاپی به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا به شدت به موفقیت برنامه‌های اقتصادی و صنعتی او گره خورده است.
-افزایش نارضایتی از رئیس جمهوری آمریکا
دان بیر Don Beyer معاون جمهوری خواه کمیته مشترک اقتصادی دولت آمریکا روز جمعه گفت ترامپ مسئول تضعیف بخش صنعت، حتی پیش از بحران همه گیری کووید-۱۹ است.
وی با اشاره به جنگ تجاری ترامپ با چین گفت:"بسیار قبل از آنکه همه گیری کووید-۱۹، اقتصاد آمریکا را نشانه برود، 'رونق اقتصادی یقه آبی' که ترامپ در جریان سخنرانی سالانه خود در ماه ژانویه از آن دم می‌زد، در واقع 'ورشکستی اقتصادی یقه آبی' بود. حالا تولید صنعتی آمریکا به علت عملکرد و مدیریت وحشتناک ترامپ در خصوص بحران بهداشتی کووید-۱۹ که در هر نسل شاید یکبار رخ بدهد، از بد به بدتر تغییر وضعیت داده است. "


آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران