میوه به عنوان یک افزودنی فوقالعاده دلپذیر به هر نوع سالاد به شمار میرود. و انبه از آن میوه هایی است که با طعم شیرین و تابستانی اش دل از شما می رباید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۲ نوشیدنی با انبه بسیار خوشمزه را یاد بگیرید و از طعم و رنگ و عطر بی نظیرش سرمست شوید.
۱. یخ در بهشت انبه، یک نوشیدنی برای زیبایی
انبه سرشار از ویتامین C و ویتامین A است؛ هر دوی این ویتامینها فواید بسیاری برای زیبایی پوست به همراه دارند؛ از جمله اینکه باعث روشن شدن رنگ پوست میشوند. لیموی موجود در این نوشیدنی دلچسب و خنک نیز باعث خوشطعمتر شدن آن میشود.
مواد مورد نیازالف. ۲ عدد انبهی بزرگ، آنها را در قطعات کوچک خرد، و سپس منجمد کنید (حدود ۴ فنجان)
ب. دو و نیم فنجان آب نارگیل
پ. دو سوم فنجان آب لیموی تازه (از حدود چهار و نیم عدد لیمو)
ت. سه چهارم قاشق چای خوری نمک کوشر
ث. ۱ قاشق چای خوری پاپریکا، همچنین، هنگام مصرف نیز میتوانید از پاپریکای بیشتر نیز استفاده کنید
مقدار مواد مورد نیاز برای مصرف ۶ نفر مناسب است.
دستورالعملانبه، آب نارگیل، آب لیمو، نمک، ۱ قاشق چای خوری فلفل، و ۲ فنجان یخ را داخل یک دستگاه مخلوطکن به خوبی با هم ترکیب کنید. یخ در بهشت انبه را به لیوانها منتقل کنید و به اندازهی دلخواه فلفل بیشتری روی آن بریزید.
این یخ در بهشت را میتوانید حدود ۱ ساعت پیش از مصرف درست کنید. آن را در همان ظرف مخلوطکن داخل فریزر قرار دهید، و هنگام مصرف، ظرف را مجددا روی دستگاه بگذارید تا مواد را خوب به هم بزند.
۲. لاسی انبه و آب انگور یخ زده
لاسی یک نوشیدنی سنتی هندی است از ترکیب ماست، آب، و ادویه و سایر افزودنیها درست میشود. نوعی لاسی شور نیز وجود دارد که تا حدودی شبیه دوغ ایرانیها است.
مواد مورد نیازالف. یک و یکچهارم فنجان انبهی تازه یا یخزدهی بدون پوست، خرد شده
ب. نصف فنجان آب انگور
پ. یکچهارم فنجان آب لیموی تازه
ت. یکچهارم فنجان عسل
ث. ۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی ساده
ج. مقداری نمک کوشر
چ. نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
ح. برگ نعناع (هنگام مصرف)
مقدار مواد مورد نیاز برای مصرف ۴ نفر مناسب است.
دستورالعملانبه، آب انگور، آب لیمو، عسل، ماست، نمک، و نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز را داخل یک دستگاه مخلوطکن بریزید تا مواد کاملا پوره شوند و عسل نیز کاملا حل شود. ۴ فنجان یخ داخل مخلوطکن اضافه کنید و بار دیگر، آن را روشن کنید تا به یک ترکیب نرم و یکدست برسید.
لاسی را داخل لیوانها بریزید. روی لیوانها را با برگهای نعناع تزیین کنید و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز نیز روی آنها بپاشید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: bonappetit