طرز تهیه سس انبه و کنجد یک چاشنی خوشمزه


طرز تهیه سس انبه و کنجد بسیار راحت و سریع است و شما می توانید مقداری از این سس را روی مرغ گریل شده یا جوجه کباب بریزید... نوشته طرز تهیه سس انبه و کنجد یک چاشنی خوشمزه اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

طرز تهیه سس انبه و کنجد بسیار راحت و سریع است و شما می توانید مقداری از این سس را روی مرغ گریل شده یا جوجه کباب بریزید و مابقی را نیز به سالاد نودل اضافه کنید. در هر صورت این سس بسیار به درد شما میخورد و طعم بهشتی دارد.

سس انبه و کنجد

طرز تهیه سس انبه و کنجد یک چاشنی خوشمزه

طرز تهیه سس انبه و کنجد یک چاشنی خوشمزهمواد مورد نیاز

الف. سه‌چهارم فنجان روغن مایع (روغن سبزیجات)
ب. سه‌چهارم فنجان چاتنی انبه
پ. ۶ قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سیب
ت. ۳ حبه‌ی بزرگ سیر
ث. ۷ قاشق چای خوری سس سویا
ج. یک و نیم قاشق غذاخوری روغن کنجد
چ. یک و نیم قاشق چای خوری سس خردل
ح. یک و نیم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده

مقدار مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی حدود ۲ فنجان سس مناسب است.

چاتنی انبه

الف. ۴ عدد انبه
ب. ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
پ. ۲ فنجان شکر سفید یا قهوه‌ای
ت. ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه‌ی رنده شده
ث. ۲ حبه سیر خرد شده
ج. ۱ عدد فلفل قرمز خرد شده
چ. ۱ قاشق چای خوری تخم رازیانه
ح. ۱ قاشق چای خوری تخم گشنیز
خ. نصف قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
د. یک‌چهارم قاشق چای خوری زردچوبه
ذ. یک‌چهارم قاشق چای خوری هل آسیاب شده
ر. یک‌چهارم قاشق چای خوری دارچین
ز. یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک
ژ. ۱ فنجان سرکه سفید

دستورالعمل

برای تهیه‌ی چاتنی انبه، ابتدا را روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید. سپس، زنجبیل، سیر، و فلفل قرمز (ترجیحا تند نباشد) را داخل ماهیتابه بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید. اکنون، ادویه، تخم گشنیز، و تخم رازیانه را نیز اضافه کنید و ۱ دقیقه بیش‌تر تفت دهید. در این مرحله، انبه، شکر، نمک، و سرکه را به مواد بیفزایید؛ شعله را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند – در طول این مدت، مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. پس از به جوش آمدن مواد، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزند (نباید درب ظرف را بگذارید). در نهایت، اجازه دهید چاتنی انبه‌ی شما سرد شود.

اکنون، برای تهیه‌ی سس کنجد و انبه، تمام مواد مورد نیاز را داخل دستگاه مخلوط‌کن بریزید. درب ظرف را محکم ببندید؛ و تا زمانی که سس نرم و یکدستی ایجاد شود، مواد را به خوبی مخلوط کنید. در صورت نیاز، مقداری نمک و فلفل نیز به سس اضافه کنید. این سس را می‌توانید به مدت ۱ هفته پیش از مصرف تهیه کنید. در این صورت، باید آن را در یک ظرف دردار بریزید و داخل یخچال نگه دارید.

ارزش غذایی

ارزش غذایی هر یک قاشق غذاخوری از این سس عبارت است از کالری: ۶۸.۷، چربی: ۵.۳ گرم، چربی اشباع شده: ۰.۴ گرم، کلسترول: ۰ میلی‌گرم، کربوهیدرات: ۴.۹ گرم، فیبر غذایی: ۰ گرم، مجموع قند: ۳.۱ گرم، پروتئین: ۰.۱ گرم

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی

منبع: bonappetit

طرز تهیه سس انبه و کنجد یک چاشنی خوشمزه


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟