کوتاهی 24 دستگاه درباره حجاب و عفاف


کوتاهی 24 دستگاه درباره حجاب و عفاف

خبرگزاری میزان – سردار بهمن کارگر هم‌زمان با چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، با حضور در برنامه تولیدی «دست خط» با اشاه به برنامه‌های ا بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: ما برنامه‌های خود را از سوم خرداد شروع کردیم و برنامه‌ها را تنها در هفته دفاع مقدس ندیدم، بلکه برای چهل و سه هفته تا پایان سال برنامه تهیه شده و به حمدالله همه...

خبرگزاری میزان – سردار بهمن کارگر هم‌زمان با چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، با حضور در برنامه تولیدی «دست خط» با اشاه به برنامه‌های ا بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: ما برنامه‌های خود را از سوم خرداد شروع کردیم و برنامه‌ها را تنها در هفته دفاع مقدس ندیدم، بلکه برای چهل و سه هفته تا پایان سال برنامه تهیه شده و به حمدالله همه سازمان‌های لشکری و کشوری نیز با ما مشارکت کردند.

سردار کارگر افزود: پانصد و پنج ستاد در سراسر کشور تشکیل و بیش از بیست و شش هزار برنامه تعریف شده که امیدواریم بتوانیم در همه آن‌ها توفیق داشته باشیم.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: یکی از کار‌های خوب امسال، تجلیل از یک میلیون پیشکسوت است که از آن‌ها تکریم خواهد شد، ضمن اینکه دیدار با حضرت امام خامنه‌ای و حضور در مجلس شورای اسلامی از دیگر برنامه‌های ماست و علاوه بر آن هشت موزه در سراسر کشور افتتاح خواهد شد و نمایشگاه ملی دستاورد‌های دفاع مقدس در تهران و دیگر استان ان برگزار خواهد شد.

اسناد دفاع مقدس محرمانگی ندارد

سردار کارگر با بیان اینکه مسئولیت جلوگیری از تحریف آثار دفاع مقدس قانونا به این بنیاد سپرده شده و در خصوص محرمانگی اسناد دفاع مقدس اظهار داشت: اسناد دفاع مقدس محرمانگی ندارد، کمتر از پنج درصد اسنادی داریم که فعلا وقت آن نیست که منتشر شود.

وی افزود: یکی از کار‌های خوبی که در سال‌های گذشته انجام شده و بعدا هم مسؤولیت آن به بنیاد سپرده شده، شصت و هشت پروژه کلانی است که تمام ابعاد جنگ از جمله شروع جنگ، عملیات ها، مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در آن دیده شده، ضمن آنکه این پروژه تنها مربوط به دفاع مقدس نیست و تمام جنگ‌های قبل از آن را نیز در برمیگیرد، لذا این پروژه جعبه سیاه جنگ است که در سال ۱۴۰۰ در اختیار مردم و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص مجموع کار‌های فاخر در حوزه نمایشی در رابطه با دفاع مقدس و اینکه چرا شاهد تعداد کمی از این آثار هستیم گفت: این موضوع چند علت دارد، یکی مربوط به بحث اسناد و مدارک است، یک بحث نیز به موضوع پرهزینه بودن تولید این آثار بر می‌گردد، ضمن اینکه از این آثار آنطور که باید حمایت می‌شد نشده است.

سردار کارگر تصریح کرد: فعالیت‌هایی در حمایت از این آثار در حال صورت گرفتن است، بر اساس دستور ریاست کل نیرو‌های مسلح و معاون هماهنگ کننده ستاد کل، شورایی در حمایت از ساخت این آثار تشکیل شده و امیداوریم دولت و مجلس نیز ما را در این راه همراهی، کنند.

طرحی تهیه شده تا سفر کاروان‌های راهیان نور برقرار شود

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس درخصوص متوقف شدن سفر‌های راهیان نور در دوره‌ای که در آن درگیر بیماری کرونا هستیم نیز بیان داشت: طی مکاتبات صورت گرفته با دکتر کولیوند نماینده وزیر بهداشت و درمان طرحی در حال بررسی است که ظرف یکی دو ماه آینده آماده می‌شود که بر مبنای آن بتوان با رعایت پروتکل‌ها سفر کاروان‌های راهیان نور مجددا برقرار شود البته باید یادآور شوو یادمان‌های دفاع مقدس تعطیل نشده است.

وی در پاسخ به اینکه چقدر کشور، حاکمیت و دولت‌ها را موفق می‌بینید که به، نسل جوان خود بگوییم در هشت سال چه کار بزرگی اتفاق افتاد، که یک وجب از خاک کشور را ندادیم؟ چقدر در این زمینه خوب عمل کردیم، گفت: در موضوع دفاع مقدس نشده است پیش مسئولی برویم و آن مسئول به ما کمک نکند، حالا ممکن است دولت‌های مختلف با دیدگ اه‌های مختلف آمده و رفته باشند، ولی در موضوع دفاع مقدس واقعیت این است که همه وحدت نظر دارند، در دوران دفاع مقدس توانستیم روی پای خود بایستیم و هرچه داریم از این دوران است.

سردار کارگر افزود: با آن افقی که در نظر داریم فاصله زیاد است، در همین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال ۹۶ محضر رهبری رسیدیم و خدمت ایشان بیان کردم در پنج سال گذشته به اندازه بیست سال کار کردیم، ولی پنجاه سال دیگر کار مانده است، آن همت لازم که باید میشد تا دفاع مقدس معرفی شود، نشده است و من هم جزو همین افراد هستم و نمی‌خواهم بگویم دولت یا جای دیگری همت نداشته است؛ علی رغم این موضوع فرهنگ دفاع مقدس جای خود را در میان مردم و جوانان پیدا کرده است.

وی افزود: مدافعین حرم را ببینید، حاج قاسم می‌گوید برای ما در قضیه مقاومت، قله دفاع مقدس است و در دامنه هستیم، دفاع مقدس جایگاه خود را در بین مردم دارد، هرچند که ما باید خیلی بهتر از این کار می‌کردیم و کار کنیم.

سردار کارگر همچنین در خصوص اینکه چگونه می‌توان برنامه ریزی کرد تا در کنار کار‌های فیزیکی و هنری روحیه دفاع مقدس و اخلاق مداری آن زمان را گسترش دهیم، گفت: اولا باید دفاع مقدس را درست برای جوانان امروز تعریف کنیم، یک فرمایشی مقام معظم رهبری به این مضمون دارند که می‌فرمایند حقیقت دفاع مقدس این بود که دشمنان انقلاب این جنگ را راه انداختند تا انقلاب اسلامی و نظام را ساقط کنند.

وی با بیان اینکه الان برخی درباره دفاع مقدس نظراتی را بیان می‌کنند که از ناحیه دشمن است، گفت: باید ارزش‌های دفاع مقدس را در ضوابط و مقررات خودمان بیاوریم و در کتب درسی بچه‌ها وارد کنیم، اگر بخواهیم دفاع مقدس جایگاه واقعی خود را داشته باشد باید از کودکستان شروع کنیم.

رییس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص اینکه در کتب درسی چقدر بحث درباره دفاع مقدس وجود دارد نیز بیان داشت: آن مقداری که باید در کتب درسی بحث دفاع مقدس باشد، مباحث مطرح نشده، اگر اسلام متعالی را بخواهید تعریف کنید باید دفاع مقدس را تعریف کنیم یعنی روابط فرماندهان با رزمندگان، ایثار و از خودگذشتگی، سبقت در خدمت، سبقت در جنگیدن، سبقت در شهادت باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: یکی از مسائل که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که مسئولین در کشور باید خود عامل شوند، در دفاع مقدس این چنین بود یعنی از قله به پائین میرفت، مثال حاج قاسم سلیمانی را در این مورد بیان می‌کنم که ایشان فرماندهی بودند که وقتی به شهادت رسید، بیست و پنج میلیون نفر در تشییع ایشان شرکت کردند.

سردار کارگر افزود: این بیست و پنج میلیون نفر از اقشار مختلف بودند، این مسئله مهمی است که ر راه خدا را بروید خدا شما را در قلب مردم می‌گذارد، لذا باید باور کنیم اگر راه همان فرماندهان را پیش برویم موفق میشویم.

رییس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در بنیاد یکی از شعار‌های ما این است که مسائل جناحی و سیاسی به معنای طرفداری از جناحی خاص نباشد. البته برخی مواقع انحرافاتی هم ایجاد می‌شود؛ هر زمان بخواهیم مثالی بزنیم و بگوئیم چه کسی خوب و چه کسی بد است، خودمان که اینوری هستیم را خوب و جناح مقابل را بد می‌دانیم.

سردار کارگر اظهار داشت: زمانی که در معاونت اجتماعی ناجا بودم در شورای اجتماعی کشور دائم این نکته را مطرح می‌کردم که اگر چهار «م» را در کشور نگه داریم مشکل ما حل می‌شود، اما ما این چهار «م» را رها کردیم که عبا ت است از منزل، محله، مدرسه و مسجد.

وی با بیان اینکه مساجد ما باید از مرجعیت برخوردار باشند گفت: دشمن روی این مسائل کار کرده؛ محلیت را از بین برده و خانواده را تضعیف می‌کند.

رییس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس ادامه داد: یکی از توطئه‌هایی که در کشور شد این بود که معاونت پرورشی را از آموزش و پرورش برداشتند و دوباره گذاشتند، ولی آن قوت قبل را ندارد؛ اکثر مسئولین پرورشی بودند که بچه‌ها را به جبهه می‌آوردند.

سردار کارگر در خصوس حذف رهبران کوچک از کتاب هدیه‌های آسمانی نیز اظهار داشت: این موضوع پگیری شده، قول اصلاح دادند، ولی امسال اصلاح نشده است، ما از این مسائل نمی‌گذاریم، تا جایی که در توان ما است موضوع را پیگیری می‌کنیم، ولی متاسفانه برخی مواقع کج سلیقگی‌هایی صورت می‌گیرد، اما اصل را بر این نمی‌گذاریم که قصد و غرضی باشد، دشمن اگر بخواهد در فرهنگ ما نفوذ کند در جنگ نرم هیچگاه مستقیم وارد نمی‌شود؛ لذا در جنگ نرم باید به دنبال این باشیم که لایه‌های پشتی را درک کنیم.

وی در خصوص اجرای سند ۲۰۳۰ نیز اظهار داشت: آموزش و پرورش می‌گوید این سند اجرا نمی‌شود، ولی واقعیت این است که شما شاهد هستید از سال‌های گذشته یک چیز‌هایی گذاشتند که می‌بینید با سند ۲۰۳۰ تطابق دارد، در صورتیکه وزیر آموزش و پرورش و معاونین وی اذعان دارند که دنبال این نیستیم، ولی پایه‌هایی گذاشته شده است.

وی ادامه داد: به یاد دارم زمانی ابلاغی در کشور کردند که بچه‌ها را مزار شهدا نبرید روحیه بچه‌ها خراب می‌شود که مساله را پیگیری کردیم و گفتیم بچه‌ها الگو می‌گیرند و این چه بخشنامه‌ای است که ابلاغ شده است؟ گفتند نظر ما این بوده که بچه‌ها را به غسالخانه نبریم؛ ینجا است که برخی از دوستان می‌گویند بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چرا می‌خواهد برخورد سلبی داشته باشد؛ طرف در کتاب چیزی می‌نویسد که وجود نداشته است یا به انحراف می‌برد و دروغ و کذب است، کتابی نوشته شده که هشتاد درصد آن کذب است.

سردار کارگر در پاسخ به این که چند درصد از این کتاب‌ها داشته اید، گفت: ممکن است سی درصد کتاب‌ها قابل اصلاح باشد نه اینکه بگوییم هشتاد درصد اشکال دارد؛ یعنی سی درصد کتاب‌ها ابهاماتی دارد که با واقعیت تطابق ندارد.

وی افزود: مقام معظم رهبری به ما تذکر دادند و عنوان کردند که دشمنان پول خرج می‌کنند تا دفاع مقدس را بدنام کنند و به انحراف بکشانند و در سال ۹۲ نیز که در محضر ایشان بودیم، فرمودند: در برخی مواقع حتی ممکن است همایش و جشنواره به نام دفاع مقدس برگزار کنند که علیه دفاع مقدس است؛ گفتند دقت کنید جای شهید و جلاد عوض نشود که الان دشمن به دنبال این است.

وی همچنین درباره اینکه آیا جلسات شما با آموزش و پرورش درباره کتب درسی و تکمیل آن ادامه دارد، گفت: بله، جلسات ما مداوم است، در این مسئله جلسات برگزار می‌شود و تلاش خود را می‌کنیم.

سردار کارگر تصریح کرد: به طور مثال در مسئله مقاومت یا برخی از مسائلی که در حوزه مقاومت وجود دارد در کتاب‌ها وارد میشود و قضیه حاج قاسم سلیمانی نیز وارد کتاب‌ها شده؛ اگر بخواهیم کاری کنیم باید در حوزه صنعت به طور مثال در نوشت افزار‌ها و کیفی که دانش آموزان از آن استفاده می‌کنند، کار را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه گاهی در موضوع دفاع مقدس ابهاماتی ایجاد میشود گفت: یکبار شاهد قصه عملیات کربلای ۴ بودیم که آقای محسن رضایی مطلبی نوشته بودند و برداشتی از آن شد که حاج قاسم سلیمانی به روی خط آمدند و با وساطت ایشان مسئله حل شد، یا مثلا در کتاب خاطرات آقای هاشمی شاهد هستیم مسائلی در اینباره مطرح می‌شود که برخی فرماندهان جنگ را میخواستند محاکمه کنند که اجازه ندادند، این مسائل چالش برانگیز اندک است و میتوانیم به نحوی طراحی کنیم که همه احصا شود.

رئیس‌بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه در شصت و هشت پروژه‌ای که به آن اشاره شد خیلی از سوالات را می‌توان پاسخ داد و ابهامات را برطرف کرد، گفت: همچنین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس تقویت شده که امیدواریم در کارش موفق شود؛ این هم قرار است به پرسش‌ها پاسخ دهد.

وی در خصوص مباحثی که درباره کربلای ۴ مطرح شده گفت: این عملیات توفیقاتی را که باید پیدا می‌کرد، نکرد، ولی بلافاصله در ۱۹ دی ماه سال شصت و پنج یعنی در همان سال عملیات کربلای ۵ صورت گرفت که بسیار موفق بود و قطعنامه ۵۹۸ هم بعد از این عملیات صادر شد.

سردار کارگر همچنین در خصوص خاطره آقای هاشمی درباره محاکمه فرماندهان اظهار داشت: در اسناد ما چنین چیزی نیست، خدا ایشان رحمت کند که حق بزرگی به گردن انقلاب دار، ممکن است از ایشان سوالی کرده اند و ذهنشان یاری نکرده و مطلبی را بیان کردند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص میزان بودجه این بنیاد نیز اظهار داشت: یک رقم آن چیزی است که تخصیص می‌دهند و رقم دیگر پول می‌شود. در مجموع فکر می‌کنم اگر طبق تخصیص‌ها بخواهند بودجه‌ای به ما بدهند زیر صد میلیارد باشد، ولی آن چیزی که تحقق می‌یابد بین پنجاه، شصت درصد است.

وی همچنین در خصوص ثبت فرهنگ مقاومت و تلاش‌هایی که مدافعین حرم داشتند نیز بیان داشت: من خواهشی را آن زمان از حاج قاسم داشتم، البته ایشان مخالفت نداشت، ولی چون در اوج عملیات‌ها و درگیری‌ها بودند، ملاحظاتی داشتند؛ بعد‌ها یعنی اوایل سال ۹۷ ایشان میل به این امر پیدا کرد و در سال اواخر سال ۹۸ قبل از شهادتش اتفاقا ایشان قضیه حفظ آثار و نشر ارزش‌های مقاومت را در نیروی قدس راه انداختند.

سردار کارگر افزود: نمونه یکی از کار‌هایی که در این رابطه انجام شده در موزه دفاع مقدس و سراسرنما است که به عنوان سراسرنما و موزه سپهبد حاج قاسم سلیمانی داریم؛ نمایشگاهی هم به عنوان تست برگزار کردند که پایان داعش بود و طراحی هم با خود ایشان بود، ولی این توفیق را نداشتیم که برای افتتاح خودشان حضور داشته باشند.

از ظرفیت هنرمندان به خوبی استفاده نمی‌شود

وی همچنین درباره اینکه آیا از ظرفیت هنرمندان در بنیاد استفاده می‌شود یا خیر گفت: خوب استفاده نمی‌شود؛ ما توانایی‌های بالایی در کشور داریم، ولی به خاطر منابع، قدری اشکال از ناحیه ما وجود دارد، آن‌ها پای کار هستند، ولی از ظرفیت آن‌ها آنطور که باید استفاده نمی‌شود، اکثر آن‌ها نظام را دوست دارند و حاضر به همکاری هستند

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه صدا و سیما یکی از پرچمداران فرهنگ و ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس است گفت: صدا و سیما در خیلی عرصه‌ها پیشگام بوده به عنوان نمونه دکتر علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما در هیئت امنای ما گفتند ۱۰۰ قسمت مستند یا انیمیشن می‌سازیم و همه دفاع مقدس را در آن بیان می‌کنیم، ایشان به ما پیشنهاد داد و الان تلاش می‌کنیم به نتیجه برسد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر یکی از الطاف خفیه الهی، بود گفت: ارتش عراق را در ابتدای جنگ ببینید چقدر تسلیحات داشته و در انتهای جنگ چقدر تسلیحات دارد؛ ما سیصد هواپیمای عراق را زدیم، اما آن‌ها در آخر جنگ ششصت هواپیما داشتند.

وی در خصوص اختلاف نظر ارتش و سپاه در حین جنگ اظهار داشت: جنس ارتش از باب طراحی و تاکتیک با جنس سپاه متفاوت بود و باید این را قبول کرد. از نظر بنده این هم جزو الطاف الهی بود؛ ارتش و سپاه از ابتدا تا پایان جنگ باهم همکاری داشتند و در برخی جا‌ها ادغامی عمل می‌کردند.

وی تصریح کرد: این مسئله که می‌گویند اختلاف نظر وجود داشت در همه جا هست، در خود سپاه هم اختلاف نظر بود. ممکن است یک فرمانده لشکر نظری را داشته باشد که نظر فرمانده دیگر با او متفاوت بود.

سردار کارگر با بیان اینکه هر کدام وظیفه خود را دارند گفت: دشمن به این اختلافات دامن می‌زند، باید دقت کنیم و مراقب گفتارمان باشیم.

وی همچنین درباره اینکه آیا در این زمینه کسانی تذکر دریافت کرده اند، گفت: بله، ستاد کل در این امر جدی است. اخیرا هم ابلاغ محکمی از طرف رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح شده که در حوزه دفاع مقدس هرکسی در حوزه سپاه، ارتش یا دیگر نیرو‌های مسلح وارد این مسائل اختلافی شد، بنیاد حفظ آثار موظف پیگیری کند و برخورد لازم را داشته باشد.

سردار کارگر در خصوص پذیرش قطعنامه و اینکه آیا واقع بینانه بوده، گفت: این تصمیم فرمانده کل قواست و باید آن را بپذیریم چراکه این تصمیم برای مصالح کشور گرفته شد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص ماجرای سربازی آقازاده آقا اظهار داشت: زمانی که در نظام وظیفه بودم، حجت الاسلام حاج سید مسعود خامنه‌ای و حجت الاسلام حاج میثم خامنه‌ای برای سربازی آمدند، قبل از آن به من نگفتند، سال ۸۰ بود که آقا مسعود تشریف آوردند، صبح به من زنگ زدند و گفتند آقازاده آقا می‌خواهند تشریف بیاوردند. قدری گذشت و تشریف آوردند و ساده بیان کردند برای کار‌های سربازی آمده اند؛ به احترام گفتند کار‌ها را انجام می‌دهیم، ولی ایشان خواهش کردند که کاری انجام ندهیم. این امر به ما قوت داد و هر کس به ما می‌گفت فلان است، می‌گفتیم پسران آقا اینجا بودند و شما هم باید بیاید، از این نوع تربیت این عزیزان تشکر می‌کنم.

وی در خصوص موضوع خرید سربازی نیز اظهار داشت: اینکار خیلی بد بود. وقتی خدمت آقا هم موضوع مطرح شد ایشان هم ناراضی بودند، ولی این موضوع تصویب شده بود که براساس آن اگر کسی پول نداشت باید به سربازی می‌رفت و کسی که پول داشت می‌توانست خدمت سربازی را بخرد که یک تبعیض بود که الحمدالله ستاد کل گردش کار کردند، دستور گرفتند و جلوی این کار گرفته شد.

وی همچنین درباره اینکه آیا الان سرباز کم داریم، گفت: الان اطلاع دقیق ندارم، ولی این مسئله بستگی به موالید دارد. ضمن اینکه تحصیلات بیشتر شده و وقتی بچه‌ها به دانشگاه می‌روند در تامین نیرو‌ها تاخیر به وجود می‌آید.

وی در پایان در خصوص حضورش در معاونت اجتماعی ناجا و بحث گشت ارشاد هم بیان کرد: گشت ارشاد قبل از ما هم بود و این کار را اطلاعات ساماندهی میکرد، ولی مقداری از کار آن را فرمانده وقت به ما داد. ما نیز تمام خانم‌هایی که در ناجا کار می‌کردند را جمع کردیم و همینطور از خانم‌هایی که صاحب نظر بودند و نمایندگان مجلس و دانشگاهیان نظرات را دریافت و این حوزه را ساماندهی کردیم.

سردار کارگر با بیان اینکه می‌گویند گشت ارشاد موجب بدحجابی شده گفت: در مسئله حجاب و عفاف بیست و شش دستگاه مسئول هستند و دو دستگاه کار سلبی انجام می‌دهند که یکی نیروی انتظامی و دیگری قوه قضاییه است، بقیه دستگاه‌ها کار‌هایی که باید انجام می‌دادند را ندادند.

وی با بیان اینکه انتقاد رئیس جمهور وقت ظلم بزرگی بود که گشت ارشاد بی حجابی را بیشتر کرده است، گفت: از ایشان گله کردیم، ولی نظرشان این بود که چنین اتفاقی رخ ندهد و وزارت کشور هم یواشکی با ما همکاری میکرد.

سردار کارگر با تاکید براینکه اگر همه دستگاه‌ها وظایف خود را به درستی انجام دهند خیلی از مسائل را نخواهیم داشت، گفت: این که بگوییم نیروی انتظامی به وظیفه خود عمل نکند درست نیست.

انتهای پیام/



زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس