تزریق واکسن آنفلوانزا به جانبازان البرزی

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ مهر ۱۲, شنبه ساعت ۱۵:۳۳۰ رأیبدون امتیاز

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز از تزریق واکسن آنفولانزا به همه جانبازان 50 درصد و بالای 50 درصد البرزی خبر داد.

سلیمان رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید استان البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: همه جانبازان50 درصد و بالای 50 درصد البرزی، به صورت رایگان در برابر ویروس آنفلوآنزا واکسینه خواهند شد.
وی افزود: این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با هدف برای حفظ سلامت جانبازان هشت سال دفاع مقدس در برابر آنفلوانزا در حال انجام است و همه جانبازان ۵۰ درصد به بالا را شامل خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز افزود: کلیه جانبازان عزیز 50 و 50 درصد به بالا با مراجعه مراکز سلانت در سطح استان به صورت رایگان مورده تزریق واکسن قرار می‌گیرند.
رستمیان تاکید کرد: سلامتی ایثارگران بیش از هرچیز دیگری دارای اهمیت است لذا تمام تلاش مجموعه بنیاد بر این است تا در فصل پاییز با شیوع دو بیماری آنفولانزا و کرونا بتوانیم سلامتی ایثارگران را حفظ کنیم.
این طرح از پنج شنبه 9 مهرماه در سراسر استان آغاز و هم اکنون نیز در حال انجام است.

انتهای پیام
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...