برگزاری نمایشگاه «مهر اربعین» در گلستان

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ مهر ۱۳, یکشنبه ساعت ۱۴:۳۵۰ رأیبدون امتیاز
برگزاری نمایشگاه «مهر اربعین» در گلستان

مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در گلستان از برگزاری نمایشگاه «مهر اربعین» از سوی خادمین موکب علی‌بن موسی‌الرضا(ع) با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه در مصلی گلستان خبر داد.

رضا جعفری، مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، در گفت‌وگو با ایکنا،‌ بیان کرد: نمایشگاه «مهر اربعین» از سوی خادمین موکب علی‌بن موسی‌الرضا(ع) با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه از 16 تا 20 مهر ماه به مدت 5 روز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مصلی گلستان برگزار می‌شود.

وی از نصب پرچم عزای امام حسین(ع) در محلات گلستان خبر داد و افزود: برنامه­‌های مختلفی از جمله خواندن زیارت اربعین همراه با مداحی و توزیع و طبخ غذای نذری با رعایت نکات بهداشتی در این نمایشگاه از سوی خادمین موکب برگزار می­‌شود.

مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه افزود: در روز پایانی نمایشگاه، مراسم طرح «هبه» از طرف موکب علی‌بن موسی‌الرضا(ع) با شعار خادمین زائرین حسینی و یاوران محرومان گلستانی در این نمایشگاه اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...