به گزارش خبرآنلاین از کرمان : سیدمحمد صابری اظهار داشت: برخورد ۳ دستگاه خودرو با یکدیگر حدود ساعت ۱۱ و پنج دقیقه در کیلومتر ۱۳ جاده نگار به سمت بهرامجرد در استان کرمان ۲ کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشته است.
وی با بیان اینکه تیم فوریتهای پزشکی اورژانس بلافاصله به محل حادثه اعزام شده است، گفت : ۳ تیم فوریت پزشکی ۶ نفر از مصدومان این حادثه را بعد از انجام اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان شهید باهنر انتقال دادند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: متأسفانه با تمام تلاش کادر درمانی یک نفر از مصدومان در بیمارستان و یک نفر نیز قبل از رسیدن آمبولانس به دلیل شدت جراحات وارد شده جان باخته اند.
وی تصریح کرد: متوفیان دو مرد ۵۵ ساله و ۵۸ ساله بودند و مصدومان این حادثه ۴ زن و یک مرد که در رده سنی ۲۳ تا ۳۴ سال سن دارند.
۴۸