طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی
در مطلب زیر طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.
مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
مرغ به مقدار لازم
کره ۳ قاشق غذا خوری
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره اسیاب شده) ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۳ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۳ پیمانه
رب انار (ترش) ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربیهای مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.
نمک، فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کرهی آب شده، رب گوجه و رب انار و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.
سایر نکات
همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل میآورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید
همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق میگردد
یادآوری مینماید نمک گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه میگردد
اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.
منبع: پاپیون