طرز تهیه کیک ژله ای
در مطلب زیر طرز تهیه کیک ژله ای را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
باتر کرم برای تزیین روی کیک به مقدار لازم
توت فرنگی تازه ۵۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۲۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
طرز تهیه
پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان اب سرد اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در این دستور برای حل کردن ژله فقط از ۱ لیوان آب سرد استفاده شده است تا ژله بافت سفت تری داشته باشد ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و شکر را اضافه کنید
با سرعت بالای همزن ۱۰ دقیقه بزنید تا مایه بافتی کشدار پیدا کند و حجم مواد بیشتر شود.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید
و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
داخل قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید
و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
پس از پخت قالب کیک را از فر خارج کنید ، اجازه دهید کیک خنک شود
سپس کیک را از قالب خارج کنید و به ۲ قسمت برش بزنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود.
توت فرنگی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، نصف کیک را داخل ظرف یا قالب قرار دهید و دیواره های قالب را با توت فرنگی های نصف شده تزیین کنید.
۲۲۰ گرم خامه فرم گرفته را با مایه ژله ای که از قبل آماده کرده اید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا به بافتی ضخیم و یکدست برسید
سپس داخل قالب را با خامه ژله ای پر کنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
قالب کیک را حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس با باتر کرم تزیین و سرو کنید ( برای طعم و مزه عالی پیشنهاد میشود کیک ژله ای ۱۲ ساعت داخل یخچال بماند تا خوب سرد و سفت شود ).
سایر نکات
میتوانید از هر نوع میوه و ژله ای که وست دارید برای تهیه این کیک دسر استفاده کنید.
منبع: پاپیون