طرز تهیه جامبو شلز با فیلینگ گوشت و پنیر
جامبو شلز نوعی پاستا صدفی شکل بوده که نسبت به پاستاهای معمولی خیلی بزرگتر است. علت بزرگی این نوع پاستا این است که بتوان آن را با مایه پاستا پر کرد.
در تهیه پاستا جامبو از گوشت چرخ کرده و پنیر استفاده میشود. ما در این دستور پخت از پنیر رومانو استفاده میکنیم. پنیر رومانو یک پنیر ایتالیایی بوده که از شیر گوسفند تهیه میشود.
اضافه کردن پنیر رومانو به جامبو شلز، خوشمزگی این پاستا مهیج را دوچندان میکند. تهیه این غذا وقت زیادی از شما نمیگیرد، پس هر چه زودتر دست به کار شوید و جامبو شلز با فیلینگ گوشت و پنیر را در خانه تهیه کنید.
در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه جامبو شلز با فیلینگ گوشت و پنیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول
یک قابلمه برداشته و آن را آب کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بالا بگذارید. پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.
مرحله دوم
یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید. روغن سرخکردنی به آن اضافه کرده و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس پیازها را خرد کرده و به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیازها نرم شوند. فلفل دلمهای را خرد کرده و به آن اضافه کنید. قارچها را هم ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. زمانی که آب مواد تمام شد، باید گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم
زمانی که گوشت را تفت دادید، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به مواد اضافه کرده و منتظر شوید تا آب آن کاملا بخار شوند. مقدار نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ذایقه و سلیقه شما بستگی دارد، میتوانید آنها را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
مرحله چهارم
فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ سانتی گراد گرم کنید. پاستا آبکش شده را با مواد درون ماهیتابه کامل پر کنید. پنیر رومانو را رنده کرده و بر روی آن بریزید. پاستا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر رومانو به طور کامل آب شود. سپس جامبو شلز را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه تزیین کنید. جامبو شلز شما آماده است.
نکات
در تهیه جامبو شلز با فیلینگ گوشت و پنیر، میتوانید به غیر از پنیر رومانو از سایر پنیرها نظیر پنیر پارمسان یا موزارلا استفاده کنید.
اگر دوست دارید جامبو شلز طعم تندی داشته باشد، فلفل سیاه بیشتری به آن اضافه کنید.
منبع: کاله