طرز تهیه پیتزا پنیر نیویورکی


طرز تهیه پیتزا پنیر نیویورکی

در گزارش زیر طرز تهیه پیتزا پنیر نیویورکی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه پیتزا پنیر نیویورکی

پیتزا پنیر نیویورکی پیتزایی چند لایه‌ای است که با سس مخصوص گوجه فرنگی طعم‌دار شده است. این غذای محبوب در میان نیویورکی‌ها، گزینه مناسبی برای فست فود دوست‌هایی که اهل خوردن سوسیس و کالباس نیستند به شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر نیویورکی

خمیر پیتزا به مقدار لازم
سس مخصوص پیتزا یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا

گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
رب گوجه ۱۵۰ گرم
سیر سه حبه
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده یک قاشق غذا‌خوری
ریحان خشک شده یک قاشق غذا‌خوری
آویشن نصف قاشق چا‌یخوری
عسل یا شکر یک قاشق‌چایخوری
فلفل قرمز خرد‌شده به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا پنیر نیویورکی

برای تهیه پیتزا پنیر نیویورکی ابتدا فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر را به صورت دایره‌ای روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و با یک چهارم پیمانه سس مخصوص پیتزا پوشش دهید.

در نهایت سطح پیتزا را با یک لایه پنیر موزارلا کاله بپوشانید. گوجه‌ها را از وسط برش بزنید و روی آن بچینید و در فر که از قبل کاملاً گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه سس

ابتدا گوجه‌ها را شسته و به دو نیم تقسیم کرده، داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملاً له شوند.

گوجه‌ها را از صافی رد کنید. در ظرف دیگری سیر را به همراه روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقه‌ای است.)

گوجه‌های از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویه‌جات و عسل یا شکر به کمک گوشت‌کوب برقی و یا مخلوط‌کن میکس کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. در این مرحله مخلوط به دست آمده را به ظرف پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا مخلوط بجوشد.

حدود ۱ تا ۲ ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید، تا زمانی که اصطلاحاً سس قوام بیاید و یک چهارم از حجم آن کمتر شود.

منبع: کتاب کاله



زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس