ساندویچ یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار مردم درسراسر جهان است که به دلیل راحتی در آماده شدن و راحتی و سرعت در صرف آن محبوب افراد در تمام شهرها و کشورهای جهان است. در ادامه با ما همراه باشید تا ۳ دستور پخت ساندویچ های جدید و خوشمزه و سالم را بدانید.
دستور پخت ساندویچ های جدید و خوشمزه و سالم
۱. ساندویچ صبحانه سالم و مغذی
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مناسب برای مصرف ۴ نفر
سطح دشواری: آسان
الف. اسپری روغن پختوپز
ب. ۴ عدد تخم مرغ و ۴ عدد سفیده تخم مرغ
پ. ۲۰ گرم پیازچه خرد شده
ت. ۲۰ گرم جعفری خرد شده
ث. ۴ عدد مافین انگلیسی با آرد کامل
ج. ۴ برش ضخیم بیکن
چ. ۱ عدد گوجه فرنگی درشت، برش خورده
برای آگاهی از طرز تهیهی مافین لطفا اینجا را کلیک کنید.
دستورالعملالف. تخم مرغ و سفیدههای تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و خوب به هم بزنید. پیازچه و جعفری را نیز به آنها بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
ب. یک تابهی بزرگ نچسب بردارید و سطح آن را با اسپری به روغن آغشته کنید. حدود یکچهارم از ترکیب تخم مرغ را با استفاده از ملاقه کف تابه بریزید و مانند املت بپزید تا وقتی که تخم مرغها کاملا پخته شوند؛ پختن هر طرف از آن حدود یک الی دو دقیقه زمان خواهد برد. املت را به یک بشقاب منتقل کنید و مابقی تخم مرغها را به همین ترتیب درست کنید؛ املتها را با فویل بپوشانید تا گرم بمانند.
پ. در این بین، بیکن را داخل یک تابهی دیگر بپزید؛ هر طرف از بیکن را حدود یک الی دو دقیقه حرارت دهید. مافینها را از پهنا به دو بخش تقسیم کنید. املت را به شکلی تا بزنید که روی نان جا شود، و سپس آن را روی بخش پایینی نان بگذارید. یک برش از بیکن را روی املت قرار دهید، سپس، روی آن را گوجه فرنگی بگذارید و در نهایت، بخش بالایی نان را نیز روی گوجه قرار دهید.
کالری ۳۳۰؛ مجموع چربی ۱۳ گرم؛ (چربی اشباع شده ۵ گرم، چربی تک غیر اشباع ۳ گرم، چربی چند غیر اشباع ۱ گرم)؛ پروتئین ۲۵ گرم؛ کربوهیدرات ۳۱ گرم؛ فیبر ۵ گرم؛ کلسترول ۲۴۵ میلیگرم؛ سدیم ۹۲۰ میلیگرم
این غذا یک منبع عالی برای پروتئین، فیبر، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C، ویتامین K، کلسیم، منگنز، فسفر، سلنیوم است.
همچنین، این غذا به عنوان منبع خوبی برای ویتامین B6، اسید فولیک، مس، ید، آهن، منیزیوم، پتاسیم، روی (زینک) به شمار میرود.
۲. ساندویچ کباب دنده با سالاد کلم
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۰۵ دقیقه
مناسب برای مصرف ۴ نفر
سطح دشواری: آسان
الف. ۷۰۰ گرم دنده گوساله
ب. نمک و فلفل سیاه تازهی خرد شده
پ. ۳ قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
ت. ۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
ث. ۲۴۰ میلیلیتر آب انار
ج. ۶۰ میلیلیتر سرکه بالزامیک
چ. ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی پخته شده
ح. ۹۲۰ میلیلیتر آب گوشت
خ. ۲ شاخه آویشن تازه
د. ۱ شاخه رزماری تازه
ذ. ۴ عدد نان کوچک فرانسوی
ر. ۴۵۰ گرم مخلوط کلم خرد شده
ز. نصف پیاز قرمز، خرد شده
ژ. ۲ عدد پیازچه خرد شده
س. ۱ عدد هالوپینو قرمز، خرد شده و بدون دانه
ش. سهچهارم فنجان سس مایونز
ص. ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش
ض. ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
ط. ۲ قاشق غذاخوری شکر
ظ. سس فلفل
ع. نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه درشت
غ. مقداری فلفل هندی
ف. یکچهارم قاشق چای خوری ترکیب تخم کرفس آسیاب شده (۱ پیمانه) و نمک (۲ پیمانه)
ق. مقداری نمک
الف. فر را به دمای ۱۹۰ درجهی سانتیگراد برسانید.
ب. مقداری نمک و فلفل به دندهها بزنید. مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی شعلهی متوسط حرارت دهید. دندهها را از هر طرف داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند و تا حدودی بپزند. دندهها را از قابلمه خارج کنید و داخل بشقاب بریزید و کنار بگذارید.
پ. همانطور که قابلمه روی حرارت متوسط قرار دارد، پیازها را داخل آن بریزید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید. آب انار و سرکه را به پیاز بیفزایید و آنقدر حرارت دهید تا حجم آنها به نصف برسد. سپس گوجه فرنگی، آب گوش، و ادویهی تازه را نیز اضافه کنید. در نهایت، دندهها را نیز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. قابلمه را داخل فر بگذارید و مواد را حدود ۹۰ دقیقه بپزید – تا جایی که بتوانید چنگال را داخل گوشت فرو ببرید.
ت. قابلمه را از فر خارج کنید، و دندهها را از قابلمه به یک کاسهی بزرگ منتقل کنید؛ گوشت را از استخوان جدا کنید.
نانها را از پهنا تا حدودی برش بزنید، و آنها را با گوشت دنده و سالاد کلم پر کنید. چربی مایع داخل قابلمه را تا آنجا که میتوانید بگیرید؛ سپس مایع کم چرب را داخل یک کاسه بریزید و به عنوان سس برای ساندویچتان نوش جان کنید.
طرز تهیه سالاد کلمتمام مواد مورد نیاز برای سالاد را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. پیش از مصرف، سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، و سپس به همراه کباب دنده داخل ساندویچ نوش جان کنید.
۳. ساندویچ کوبایی
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۷۲۰ دقیقه
سطح دشواری: آسان
الف. فیله بوقلمون
ب. سس خردل
پ. خیار شور، خرد شده
ت. ژامبون بوقلمون یا مرغ
ث. پنیر چدار
ج. نان فرانسوی
چ. ۲ قاشق غذاخوری نمک
ح. ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
خ. ۴ قاشق غذاخوری پودر سیر
د. ۴ قاشق غذاخوری پودر پیاز خشک شده
ذ. ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
ر. ۲ قاشق چای خوری زیره
ز. ۲ قاشق چای خوری پونه کوهی یا ارگانو خشک شده
ژ. ۱.۲ لیتر آب پرتقال
س. ۴۸۰ میلیلیتر آب لیمو
ش. ۳ فنجان پرتقال ترش خرد شده
ص. ۷۲۰ میلیلیتر موهو کریو (Mojo Criollo، نوعی سس کوبایی برای ماریناد کردن – طرز تهیهی آن را در ادامه توضیح خواهیم داد)
ض. کره
الف. ابتدا به برای تهیهی سس ماریناد کوبایی، به ۲ فنجان (۴۷۳ میلیلیتر) آب پرتقال ترش، ۱۰ حبه سیر تازه، ۲ قاشق چای خوری نمک کوشر یا نمک دریایی، پوست رنده شدهی یک پرتقال، یکسوم فنجان (۸۰ میلیلیتر) روغن زیتون فرا بکر، ۱ قاشق چای خوری ارگانو یا پونهی کوهی خشک شده، نصف قاشق چای خوری زیرهی آسیاب شده، ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازهی خرد شده نیاز دارید.
حبههای سیر را داخل هاون مقداری بکوبید؛ سپس به آن نمک اضافه کنید و به کوبیدن در هاون ادامه دهید تا به خمیر نرم و یکدستی تبدیل شوند. تمام مواد را داخل یک کاسهی متوسط به خوبی با هم ترکیب کنید. برای این انجام این کار میتوانید از دستگاه مخلوطکن نیز استفاده کنید. در این صورت، ترکیب این مواد به سس تبدیل میشود. ولی اگر میخواهید از موهو کریو فقط به عنوان ماریناد استفاده کنید، نیازی به استفاده از دستگاه مخلوطکن نیست.
ب. نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زیره، ارگانو، آب پرتقال، آب لیمو، و ماریناد موهو کریو را داخل یک سینی فر بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس فیلهی بوقلمون را داخل سینی بگذارید و به خوبی به مواد آغشته کنید. سینی را با فویل بپوشانید و در دمای بسیار پایین به مدت ۱۲ ساعت داخل فر قرار دهید تا به خوبی بپزد.
پ. سپس، گوشت بوقلمون را با چنگال خرد کنید. گوشت به راحتی از هم جدا میشود.
ت. نان فرانسوی را از وسط باز کنید، سطح داخلی نان را به سس خردل آغشته کنید و تکههای خیار شور، گوشت بوقلمون، ژامبون، و پنیر را داخل نان بگذارید. شکاف نان را ببندید و روی آن را مقداری کره بمالید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: foodnetwork