طرز تهیه چیز کیک شکلاتی ژاپنی
امروز شما را با طرز تهیه چیز کیک شکلاتی ژاپنی آشنا میکنیم. این چیز کیک کمی از سایر چیزکیک ها متفاوت است و طعم بی نظیری دارد و به راحتی تهیه میشود.
این چیزکیک پفی میباشد و دستور پخت بسیار ساده ای نیز دارد. میتوانید آن را با پودر قند، توت فرنگی، شکلات و یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
برای آشنایی با این دستور مطلب زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
۶ عدد تخم مرغ
پنیر خامه ای ۹ اونس (۲۵۰ گرم) ، در دمای اتاق
۳/۲ قاشق غذاخوری کره (۵۰ گرم) در دمای اتاق
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) عصاره وانیل
۱/۴ فنجان (۳۰ گرم) آرد
۱/۴ فنجان (۳۰ گرم) پودر کاکائو شیرین نشده
۲/۲ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) نشاسته ذرت
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۳/۴ فنجان (۱۵۰ گرم) شکر
دستور پخت:
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب (۲۰ سانتی متر) را کمی چرب کرده و پایین و کف و دوباره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید. پنیر خامه ای ، کره و شیر را روی حرارت ذوب کنید. از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را اضافه کنید. بگذارید خنک شود.
زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سپس آرد ، پودر کاکائو ، نشاسته ذرت را روی این ترکیب الک کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شود. به سفیده ها نمک اضافه کنید و سفیده را با همزن مخلوط کنید تا کف کند. به تدریج شکر اضافه کنید و سفیده ها را بزنید تا خامه ای شود. سفیده های زده شده را به تدریج درون مخلوط پنیر خامه ای بریزید و به یک سمت مخلوط کنید. کره را در ظرف آماده شده بریزید ، قالب را بکوبید تا حباب های هوا آزاد شود.
قالب را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در فر قرار دهید. آب گرم را تا حدودی نیمه قالب بریزید. به مدت ۷۰ دقیقه آن را بپزید و سپس فر را خاموش کرده و چیزکیک را با درب کمی باز به مدت ۱۵-۳۰ دقیقه در فر بگذارید بماند. قالب را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. در صورت تمایل به ظرف سرو منتقل کرده و در یخچال قرار دهید. قبل از سرو با پودر قند تزئین کرده و با شکلات تزئین کنید. با چاقوی گرم برش بزنید.
منبع: آشپزی ها