باسلوق ژله ای شب یلدا به شکل انار


راحت الحلقوم شب یلدا یک ایده یلداییکه از همین حالا میتونید دست به کار بشید و یکی دوبار امتحانش کنید تا برای شب یلدا به نتیجه دلخواهتون برسید. تزیین ژله شب یلدا  و طرز تهیه انواع دسر شب یلدا را هم ببینید باسلوق ژله ای شب یلدا مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد: یک … نوشته باسلوق ژله ای شب یلدا به شکل انار اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...

راحت الحلقوم شب یلدا

یک ایده یلداییکه از همین حالا میتونید دست به کار بشید و یکی دوبار امتحانش کنید تا برای شب یلدا به نتیجه دلخواهتون برسید.

تزیین ژله شب یلدا و طرز تهیه انواع دسر شب یلدا را هم ببینید

باسلوق ژله ای شب یلدا

مواد لازم:
نشاسته: نصف لیوان،
آب سرد: یک لیوان(برای حل کردن نشاسته) ،
شکر: یک لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید) ،
روغن : نصف لیوان ،
ژله توت فرنگی : یک بسته ،
آب جوش: نصف لیوان(برای حل کردن ژله)،
گلاب : یک سوم لیوان.

راحت الحلقوم شب یلدا

طرز تهیه باسلوق ژله ای شب یلدا :

ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت کتری گذاشته تا خوب حل و شفاف بشه.
نشاسته رو هم با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد توی ظرف ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته ، بعد ژله رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم (این کار خیلی زمان میبره). وقتی غلیظ شد شکر رو اضافه کرده و باز خوب هم میزنیم. اواخر کار گلاب و روغن رو اضافه میکنیم وقتی دیدیم خوب سفت شده از روی حرارت برمیداریم.
اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم.
به همین راحتی و خوشمزگی

باسلوق انار برای شب یلدا

پودر نشاسته ۲ لیوان

شکر ۲ لیوان

گلاب ۸ ق غ

جوهر لیمو ۱ ق چ

پودر ژله انار ۸ ق غ

آب ۲ لیوان

کره ۴ ق غ

آرد بمیزان لازم

باسلوق ژله ای

ابتدا نشاسته را با کمی آب مخلوط کرده میزاریم تا نشاسته ته نشین بشه اونوقت اب رویه نشاسته را تماماجمع کرده بیرون میریزیم
حالا ۲ لیوان آب دوباره روی نشاسته ریخته همراه شکر،جوهر لیمو،پودر ژله،گلاب همرو با هم خوب مخلوط کرده میزاریم روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا مثل حلوا سفت بشه و وسط قابلمه جمع بشه حدودا نیم ساعت زمان میبره در اخر کره را اضافه کرده همزده از رو حرارت برمیداریم.

کف ظرف پیرکس را چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته با پشت قاشق یا دست سطح مواد را صاف کرده داخل یخچال بمدت ۲ ساعت قرار میدهیم بعد بشکل انار برش زده یا قالب میزنیم بعد داخل ارد میغلطونیم و داخل ظرف سرو قرار میدهیم.

باسلوق انار برای شب یلدا


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر