طرز تهیه چای دو رنگ مجلسی
چایی دو رنگ از زمانی که چایی در ایران مرسوم شد، در مراسم خواستگاری ومجالس مهم باب شد،درگذشته یکی ازهنرهای زنان ایرانی درست کردن چایی دورنگ بودکه کم کم به مروز زمان کمرنگ شد.
مواد لازم
نبات یک تکه
آب جوش یک لیوان
چای تازه دم یک لیوان
طرز تهیه
نبات وآبجوش رو توقوری میریزیم ومیزایم نباب روحرارت سماور خوب آب شه بعد توفنجون مورد نظر آب نبات رو میریزم
حالا یه قاشق میگیریم روی فنجون و چای دم کرده رو آرام میریزیم رو قاشق جوری که ازقاشق بریزه روی آب نبات تا قاطی نشن باهم، می بینید که آب در پایین و چای در بالا قرار می گیرد.حالا چایی دورنگ شیک ومجلسی حاضره میتونید روشو یه گل محمدی خشک بزارید.
سایر نکات
چایی رومستقیم ازقوری توی فنجون نریزید چون با آب نبات قاطی میشه
همیشه آب نبات زیرباشه چون بخاطر شیرینی ش سنگینه ته نشین میشه براهمین نمیشه که بالا باشه
زیادی مرسومه این چایی توی فنجون های قدیمی کمر باریک سرو بشه
میتونید زعفرون وگلاب هم به آب نبات اضافه کنیدیا باشربت بار درست کنید
یادتون نره وقتی چایی روبرای پذیرایی میبرید قاشق کوچولو هم کنارش باشه برای قاطی کردنش ،دیگه کنارش قند وشیرینی نمیخواد
منبع: پاپیون