برداشت نیشکر و تولید شکر قهوه ای و دوشاب درصومعه سرا


برداشت نیشکر و تولید شکر قهوه ای و دوشاب درصومعه سرا

ایرنا - رشت - برداشت نیشکر این محصول کاملا ارگانیک در صومعه سرا آغاز شده محصولی که از آن فرآورده هایی چون کف شیره و دوشاب بدست می آورند که علاوه بر طبیعی و ارگانیک بودن خواص بسیاری دارد. کشت نیشکر بیش از 100 سال در این شهرستان قدمت دارد. عکاس:فرزاد حسن پور


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عمل جراحی نوزاد چهار ماهه دچار عارضه کرانیوسینوستوز در گیلان