همکاری بسیج عتبات عراق با نهاد بینالمللی حقوق بشری
حشد عتبات عراق در زمینه ایجاد کارگاههای مربوط به تقویت حقوق بینالمللی بشردوستانه، به انعقاد توافقنامه همکاری با یک نهاد بینالمللی اقدام کرد.
به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری بغداد الیوم، لشکر العباس(ع) وابسته به حشد (بسیج مردمی)عتبات عراق از انعقاد توافقنامهای با سازمان بینالمللی ندای ژنو در خصوص راهاندازی کارگاههایی مربوط به حقوق بینالملل بشردوستانه خبر داد.
حشد عتبات (مورد حمایت آستانهای مقدس در کربلا و نجف) یکی از سه جریان اصلی الحشد الشعبی و شامل چهار گروه نظامی لشکر امام علی(ع)، لشکر العباس(ع)، دو تیپ علیاکبر و انصار المرجعیه است. این گروهها بر پیروی از آیتالله سیستانی مرجع عالیقدر دینی عراق تأکید میکنند.
شیخ میثم الزیدی یکی از فرماندهان برجسته لشکر العباس امروز با موفق الخفاجی، مشاور سازمان ندای ژنو دیدار کرده و جزئیات این توافق را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
الزیدی خبر داد: به زودی کارگاههایی مشترک در خصوص حقوق بینالملل بشردوستانه و ترویج مفاهیم و همکاری در زمینه تقویت آن برگزار میشود.
الخفاجی نیز در این باره تصریح کرد: ما با لشکر العباس درباره ایجاد کارگاههایی در خصوص حقوق بینالمللی بشردوستانه از طریق مربیان و کارشناسان بینالمللی توافق کردیم.
میثم الزیدی نیز گفت: ما نمیتوانیم در انزوای کامل با دنیا به سر ببریم و اگر بخواهیم به دور از این فضا تفکر کنیم، کشوری خواهیم داشت که نشانههای پیشرفت و توسعه در آن نیست و البته این پیشرفت مدنی و فرهنگی دنیاست که این دیدگاهها و برنامهها را اعمال میکند و صد البته با میراث دینی و ارزشها تاریخی و تمدن مدنی ما نیز منطبق است.
وی افزود: ما از طریق مشارکت در کنفرانسهایی که سازمانهای بینالمللی و در رأس آن صلیب سرخ برگزار میکند، همواره بر حقوقی متمرکز میشویم که فراتر از اصول اسلامی و ارزشهای اخلاقی ما نیست و معتقدیم که این همکاری، نزدیکترین راه برای تقویت هویت ملی ما در برابر دنیا است.
الزیدی که مسئول آستان مقدس عباسی نیز هست، گفت: ما باید از تجربههای خشونتهای پیشین استفاده کنیم؛ چه آنهایی که جهان با آن روبهرو بوده نظیر جنگهای جهانی ویرانگر و چه آنهایی که در منطقه خاورمیانه رخ داده است، نظیر پدید آمدن گروهک تروریستی داعش.
وی افزود: نهادهای بینالمللی واقعیت این حوادث را بررسی میکند که از جمله آن کشمکشهای مسلحانه و استفاده از تجربه اسلامی در رسیدگی به آن است که نمونه آن فتوای مرجعیت عالیقدر دینی قرار است که در مقابله با داعش صادر شد و همچنین دیگر ابتکارهای بشردوستانهای که به دنبال آن اجرایی شد.
انتهای پیام