باید و نبایدهای مصرف سیر و سیب زمینی
گروه علمی: متخصصان تغذیه معتقدند سیر با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، عوارض برخی بیماریها را تشدید میکند. یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد. اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبهای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، یک ماده غذایی بسیار سرکش برای انسان است.واینا زیکینا افزود:...
گروه علمی: متخصصان تغذیه معتقدند سیر با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، عوارض برخی بیماریها را تشدید میکند. یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد. اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبهای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، یک ماده غذایی بسیار سرکش برای انسان است.واینا زیکینا افزود: افرادی که از زخم معده حاد، پانکراتیت و وجود سنگ در کیسه صفرا رنج میبرند، نباید زیاد سیر بخورند؛ زیرا سیر ترشح آب معده و صفرا را تحریک میکند و این عمل ممکن است عوارض این بیماریها را تشدید کند.یلنا گویکینا متخصص غدد داخلی نیز روشهای پخت و خوردن سیب زمینی را ارزیابی کرد.به گفته او، خوردن سیب زمینی با پوست جایز نیست؛ زیرا در پوست سیب زمینی بسیاری از مواد مضر از خاک و هوا تجمع دارد.بهتر است سیب زمینیها را به صورت پوست کنده سرخ کنیم یا به صورت بخارپز آن را آماده کنیم؛ زیرا در این حالت بیشترین مقدار عناصر مفید به ویژه پتاسیم، سدیم و ویتامین B ۶ در آنها باقی میماند.