هزاران کارگر ساختمانیِ در تهران بیکار شدهاند/ نهادهای حمایتی با توزیع بستههای معیشتی به کمک قشرِ مستضعف بیاید
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی شهر تهران خطاب به سازمانها و نهادهای حمایتی خواستار اختصاص سبد کالا برای بهبود وضعیت معیشتی 140 هزار کارگر ساختمانی شهر تهران شد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی شهر تهران خطاب به سازمانها و نهادهای حمایتی خواستار اختصاص سبد کالا برای بهبود وضعیت معیشتی ۱۴۰ هزار کارگر ساختمانی شهر تهران شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد باقری با انتقاد از وضعیت بد معیشتی کارگران ساختمانی که از بدو شیوع ویروس کرونا بیکار شدهاند، گفت: در کشور ما نهادهای حمایتی و امدادی ازجمله آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، خیریهها و سازمانهای مردمنهاد و دستگاههای امدادی از قبیل کمیته امداد حضرت امام (ره) و بهزیستی در ایام کرونایی مشغول امدادرسانی و حمایت از اقشار آسیبپذیر هستند لذا با توجه به وضعیت بد معیشتی کارگران ساختمانی و خانوادههایشان که منبع درآمد آنها به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا از بین رفته و کاری برای انجام دادن ندارند لذا از این نهادها و سازمانهای حمایتی و مردمنهاد درخواست کمک و یاری به این قشر از جامعه کار و تلاش را داریم.
او گفت: حدود ۱۴۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه شده در قالب ۵۰ انجمن صنفی در شهر تهران مشغول کار هستند که با وجود سالها خدمت که با وجود آنکه بیش از ۵۰ درصد از کارگران به دلیل شرایط بد زندگی هماکنون نیازمند کمک هستند، به حال خود رها شده و هیچگونه حمایتی از لحاظ معیشتی به آنها نمیشود.
وی با بیان اینکه طی یکسال گذشته بارها از طریق نامهنگاری درخواست کمک از نهادهای و سازمانهای حمایتی را برای توزیع سبد کالا داشتهایم، افزود: در حال حاضر کمکهای محدودی غیرنقدی در قالب سبد کالا در نهایت بین هزار کارگر ساختمانی برخی مناطق محروم شهر تهران انجام شده اما نسبت به جمعیت ۱۴۰ هزار نفری کارگران ساختمانی شهر تهران، باید حداقل به ۵۰ درصد از این کارگران که زیر خط فقرند، کمک شود.
باقری تصریح کرد: سیل عظیمی از کارگران فصلی و ساختمانی هر روز از طلوع صبح تا پایان شب با اجتماع در میادین شهر در انتظار کار هستند اما کاری نمییابند و در نهایت با جیبهای خالی به خانههای خود بازمیگردند.
وی با بیان اینکه از همه مسئولان، مدیران و خیرین درخواست دارم که در قالب بستههای حمایتی (نقدی و اقلام خوراکی) از این قشر مستضعف حمایت کنند، افزود: باتوجه به اینکه اسامی ۱۴۰ هزار کارگران ساختمانی بیمه شده شهر تهران در سامانه وزارت کار ورفاه اجتماعی ثبت شده و جدا از آن اسامی آنها در انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهر تهران نیز وجود دارد، لذا سازمانها و نهادهای حمایتی میتوانند با کمک انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی برای توزیع سبد کالا به کارگران ساختمانی و فصلی از این فهرستها استفاده کنند.
این فعال کاری در پایان هدف از توزیع سبد کالا را ایجاد امنیت غذایی برای اقشار کمدرآمد جامعه دانست و اظهار کرد: هر روز تعدادی از کارگران ساختمانی شهر تهران که به بدنبال شیوع ویروس کرونا بیکار شدهاند با مراجعه به دفاتر نهادهای کارگری ازجمله انجمن صنفی کارگران ساختمانی از عدم اختصاص سبد کالا گله میکنند و خواستار دریافت آن هستند.