توزیع 110 هزار حلقه لاستیک سنگین در استان/خرید 6 دستگاه ماشین آلات راهداری/کاهش 44 درصدی جا به جایی مسافر برون شهری
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از خرید 6 دستگاه ماشین آلات راهداری برای استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامعباس بهرامی نیا در نشست خبری با تحریریه خبر مرکز خوزستان اظهار کرد: استان ما با داشتن پتانسیل های کشاورزی، فولادسازی، پتروشیمی، مرزهای بین المللی، گذرگاه ورود به عتبات و عالیات از اهمیت ویژهای در بحث حمل و نقل جادهای کشور برخوردار است.
او گفت: مجموعه راهداری و حمل نقل جادهای خوزستان در بخشهای ترانزیت انواع کالاهای اساسی، صادرات سیمان، جا به جایی مسافر، نظارت بر سفرهای جادهای، حفظ و ارتقا ایمنی راه ها و راه اندازی مراکز معاینه فنی فعالیت های گسترده ای دارد.
جا به جایی ۹ میلیون تن کالای اساسی از بندر امام خمینی(ره)
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون علی رغم شیوع ویروس کرونا، حوزه حمل و نقل استان در جا به جایی ۹ میلیون تن کالای اساسی بندر امام خمینی(ره) به سایر نقاط کشور عملکرد خوبی را از خود به جای گذاشته است. همچنین طی هشت ماه سال جاری ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا از استان جا به جا شده است که رشد یک درصدی را نشان می دهد.
بهرامی نیا بیان کرد: به دلیل شرایط حاکم بر کشور و اعمال محدودیت های تردد شاهد توقف صادرات و ترانزیت کالا در استان بودیم که با رایزنی های حوزه اقتصادی استانداری و اتاق های بازرگانی، از سه ماه گذشته روند صادرات از مرزهای شلمچه و چذابه آغاز شد.
او با اشاره به نظارت های صورت گرفته در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی، تأکید کرد: روند جا به جایی مسافر در حمل و نقل برون شهری استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در حال انجام است و طی هشت ماه سال جاری دو میلیون و ۶۳ هزار مسافر از استان جا به جا شد که کاهش ۴۴ درصدی را نسبت به مدت مشابه نشان می دهد.
اجرای گسترده طرح روکش آسفالت در محورهای خوزستان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به برخورداری استان از ۱۷ هزار کیلومتر راه، ادامه داد: حدود ۱۳ هزار کیلومتر آن راه آسفاته است.
بهرامی نیا افزود: در حوزه حفظ، نگهداری و ارتقای کیفیت راه های استان طی ۹ ماه گذشته اقدام های خوبی صورت گرفته است که از جمله آن می توان به روکش آسفالت ۲۲۷ کیلومتر انواع راه های اصلی، فرعی و روستایی، لکه گیری و درزگیری ۶۸۱ کیلومتر راه، آسفالت ۱۰۸ کیلومتر راه روستایی، بازسازی ۵۳ کیلومتر راه های آسیب دیده از سیل، احداث ۸.۴ کیلومتر روشنایی، ساخت و تعمیر ۲۸۰ دستگاه پل و آبرو، ساخت سه مجتمع خدماتی رفاهی، احداث و تجهیز پاسگاه پلیس راه ایذه - شهرکرد و راه اندازی دو مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین اشاره کرد.
توزیع ۱۱۰ هزار حلقه لاستیک خودروهای سنگین
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به توزیع لاستیک در استان اظهار کرد: تامین و نظارت بر روند توزیع لاستیک بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و تاکنون ۱۱۰ هزار حلقه لاستیک بین رانندگان خودروهای سنگین در استان توزیع شده است.
او گفت: سهیمه تخصیص لاستیک به استان از چهار درصد به بیش از هفت درصد افزایش پیدا کرده است اما عمده لاستیک های توزیع شده وارداتی هستند و گاهی تحت تأثیر شرایط واردات قرار می گیرد.
فعالیت ۷۰ دوربین ثبت تخلف در محورهای استان
بهرامی نیا بیان کرد: ۵۰ دوربین نظارتی و پایش تصویری در محورهایی که بیش از ۸۰ درصد ترافیک استان از آنها عبور می کند، نصب شده اند که اطلاعات را به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین در اختیار پلیس راه قرار می دهند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان ادامه داد: ۹۴ دستگاه دوربین ثبت تخلفات در استان داریم که از این تعداد ۷۰ دستگاه عملیاتی هستند و مابقی پس از تایید کد از سوی پلیس راه، وارد مدار خواهند شد.
خرید ۶ دستگاه ماشین آلات راهداری
او در خصوص خریدار و تعمیر ماشین آلات راهداری بیان کرد: با توجه به محدودیت های منابع، امکان خریداری ماشین آلات جدید برای کل استان ها میسر نبود اما خوشبختانه ۶ دستگاه ماشین آلات شامل چهار دستگاه لودر و دو دستگاه گریدر با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان تا پایان سال جاری خریداری خواهد شد.
بهرامی نیا افزود: علاوه بر این از ابتدای سال جاری تا کنون تعمیر کامل ۲۰ دستگاه ماشین آلات در استان انجام شده است.