«آنتی‌بادی طعمه» و مقابله با کرونا

دسته‌بندی: علمیتاریخ انتشار: ۱۳۹۹ دی ۱۵, دوشنبه ساعت ۶:۵۹
«آنتی‌بادی طعمه» و مقابله با کرونا

گروه علمی: دانشمندان تایوانی یک نوع «آنتی‌بادی طعمه» تولید کرده‌اند که می‌تواند با جلوگیری از ورود ویروس کرونا به سلول‌های انسانی از عفونت جلوگیری کند. دانشمندان آکادمی سینیکا (Sinica) و دانشگاه ملی تایوان مقاله‌ای با عنوان «آنتی‌بادی طعمه کووید-19» را که به‌طور موثر از ورود ویروس و عفونت به سارس کو...