مشاور رئیس جمهور: برجام حاصل شرایط اضطراری بود

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ بهمن ۱۲, یکشنبه ساعت ۹:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
مشاور رئیس جمهور: برجام حاصل شرایط اضطراری بود

رکنا : مشاور رییس جمهوری با بیان اینکه برجام حاصل شرایط اضطراری بود،‌ گفت: زمان تغییرات اساسی و حرکت از 1+5 به دوجانبه فرارسیده است؛ این می‌تواند به مذاکره دوجانبه، گام برداشتن مرحله‌ای دو کشور و حل جامع ‌و دوجانبه مشکلات تبدیل شود.

حمید ابوطالبی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «برجام حاصل شرایطی اضطراری بود و نه تنها ایران بلکه آمریکا هم آمادگی رسیدن به توافقی قطعی و جامع و تصویب آن در کنگره را نداشت، لذا طرفین به برنامه جامع اقدام مشترک رسیدند. برنامه‌ای وابسته به شرایط داخلی دو کشور و حاصل تمایل ایران و آمریکا در برابر کارشکنی برخی کشورهای ۱+۵در مذاکره.»

وی تصریح کرد: «اینک‌ نیز همان برخی دنبال خودمختاری استراتژیک خود هستند و آمریکا هم باز نشان داده تمایل رسیدن به تفاهمی جامع با ایران را دارد لذا زمان تغییرات اساسی و حرکت از ۱+۵ به دوجانبه فرارسیده است این می‌تواند به مذاکره دوجانبه، گام برداشتن مرحله‌ای دو کشور و حل جامع ‌و دوجانبه مشکلات تبدیل شود.»آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...