راحت ترین طرزتهیه ی راحت الحلقوم در منزل برای مهمانی ها و دورهمی ها
راحت الحلقوم یک Delicious sweets شیرینی خوشمزه است.که میتوانیم در رنگ ها و طعم های مختلف ان را درست کنیم.و به دلیل اینکه راحت قابل خوردن است به ان راحت الحلقوم می گویند. در این بخش از مجله نازوب با طرز تهیه ی راحت الحلقوم اشنا میشویم. مواد لازم برای تهیه ی راحت الحلقوم یک پنجم فنجان شکر یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو 3 فنجان آب نصف فنجان پودر...
راحت الحلقوم یک Delicious sweets شیرینی خوشمزه است.که میتوانیم در رنگ ها و طعم های مختلف ان را درست کنیم.و به دلیل اینکه راحت قابل خوردن است به ان راحت الحلقوم می گویند. در این بخش از مجله نازوب با طرز تهیه ی راحت الحلقوم اشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه ی راحت الحلقوم
یک پنجم فنجان شکر
یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو
۳ فنجان آب
نصف فنجان پودر نارگیل
یک قاشق سوپخوری پودر پسته
طرز تهیه:
نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد،حل کرده و می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه
می ریزیم. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو Lemon essence روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرتب
آن را به هم میزنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم easily-swallowed candy را روی آن می ریزیم و بقیه پودر
نارگیل را روی مایع می ریزیم.سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود.
سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم. راحت الحلقوم
ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم.
لازم به ذکر است در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید. و برای معطر کردن راحت الحقوم Fragrant perfume easily می توانید از کمی گلاب استفاده کنید.
عزیزانم این شیرینی خوشمزه و راحتی را با ژلاتین هم می توان تهیه کرد که در بازار بیشتر به همین روش تهیه و توزیع می شود. برای تجربه کردن با ژلاتین نیز به دستور تهیه ی دیگری از این شیرینی پرطرفدار توجه کنید. تمامی لحظه هاتون شیرین و به کام😍
مواد لازم برای تهیه باسلوق با ژلاتین
نشاسته گل یک لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری (یا 2 ورق ژلاتین)
شکر یک گرم
آب سرد دو لیوان
گلاب نصف لیوان
مغز گردو 5 عدد
پودر نارگیل نصف لیوان
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری (یا کره)
طرز تهیه راحت الحلقوم با ژلاتین/ How to prepare al-Halqum with gelatin
مرحله اول، حل کردن نشاسته در آب سرد
برای شروع آب سرد رو داخل یا قابلمه با اندازه مناسب بریزید. سپس نشاسته رو کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته به خوبی در آب حل بشه و گلوله گلوله نشه. سپس قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و با استفاده از قاشق یا کفگیر چوبی هم بزنید تا نشاسته به طور کامل در آب حل بشه.
اگر نشاسته گلوله شده در آب وجود داشت به کمک قاشق اون رو باز کنید تا داخل آب حل بشه و هیچ گلوله نشاستهای در آب وجود نداشته باشه.
نکته مهم: برای هم زدن نشاسته فقط از قاشق یا کفگیر چوبی استفاده کنید.
مرحله دوم، اضافه کردن شکر و ژلاتین
وقتی مخلوط آب و نشاسته کمی غلیظ شد، شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل در آب حل بشه. پودر ژلاتین رو به یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و به آرومی داخل یک سوم لیوان آب بریزید و حل کنید. سپس پودر ژلاتین حل شده رو روی حرارت غیر مستفیم (بخار آب) قرار بدید و 10 دقیقه زمان بدید تا Gelatin powder پودر ژلاتین به طور کامل داخل آب حل بشه و مایع شفافی به دست بیاد. سپس ژلاتین رو به نشاسته اضافه کنید.
برای درست کردن باسلوق با ورق ژلاتین، ورق ژلاتین رو داخل آب سرد خیس کنید و چند دقیقه زمان بدید تا ورق ژلاتین نرم بشه. سپس ورق ژلاتین رو از آب خارج کنید و با دست فشار بدید تا آبی که جذب کرده گرفته بشه و سپس به نشاسته اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگه ورق ژلاتین زیاد داخل آب بمونه، در آب حل میشه.
مرحله سوم، اضافه کردن گلاب و روغن مایع
وقتی که شکر و ژلاتین کامل حل شد، گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
در این مرحله مواد رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه و حالت خمیری شل پیدا کنه.
طرز تهیه باسلوق زعفرانی با پودر ژلاتین
برای درست کردن باسلوق زعفرانی با پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری رعفران آب شده رو به همراه گلاب به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم، استراحت دادن به مواد
وقتی که مواد حالت خمیری پیدا کرد، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا سرد بشه. وقتی که سرد شد، باسلوق رو داخل یخچال بذارید و حداقل یک ساعت زمان بدید تا خودشه بگیره و سفت بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن پودر نارگیل و گردو
بعد از یک ساعت باسلوق رو از یخچال بیرون بیارید. کف دستتون رو با کمی Liquid oil روغن مایع چرب کنید و باسلوق رو کمی ورز بدید.
سپس مقداری از باسلوق رو بردارید و با دست گرد کنید. سپس داخل Coconut powder پودر نارگیل بغلتونید. نصف مغز گردو رو روی باسلوق بذارید و کمی فشار بدید تا داخل باسلوق فرو بره و سپس داخل ظرف مناسب بچینید.
طرز تهیه باسلوق رولی یا رولتی
برای درست کردن باسلوق رولی وقتی که باسلوق رو از روی حرارت برداشتید، کف یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید، روی کاغذ روغنی یا سلفن پودر نارگیل بریزید و به طور یکدست پخش کنید.
سپس باسلق رو روی کاغذ روغنی بریزید و به طور یکدست پخش کنید. یک طرف باسلوق مغز گردو ها رو بچینید. سپس به یک ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره و سفت بشه تا بتونید رول کنید.
بعد از یک ساعت از یخچال بیرون بیارید و به آرومی رول کنید. دقت کنید که کاغذ روغنی لای رول نره چون به راحتی جدا نمیشه. دور باسلوق رول شده رو محکم کیسه فریزر بپیچید و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره. سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. نوش جان دوستان عزیز.
نکته پایانی: با توجه به خوشمزه بودن این مدل شیرینی عزیزانی که رژیم لاغری دارند بهتر از با حساسیت بیشتر و کنترل بهتری مصرف شود چرا که این راحتی برای شما ناراحتی میاره 😜 کالری زیاد این راحتی شما را مجبور به کالری سوزاندن چند برابر می کند. 👌
خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی
آموزش تهیه انواع تارت (شیرینی خوشمزه)
طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید (عکس)
The newest and easiest way to prepare Rahat Al-Halqum