هشدار / رشد افزایش جمعیت ایرانی ها امسال کمتر شد !

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ بهمن ۲۴, جمعه ساعت ۱۴:۰۰۰ رأیبدون امتیاز
هشدار / رشد افزایش جمعیت ایرانی ها امسال کمتر شد !

رکنا: بنا به آمار منتشر شده مرکز آمار، میزان فرزندآوری در نیمه نخست امسال نسبت به سال گذشته کمتر شده است.

فرزندآوری یکی از دغدغه های مسئولین و مردم با توجه به هشدار هایی مبنی بر کاهش و پیر شدن جمعیت است.

به گزارش رکنا، مطابق با این آمار مجموع ولادت‌های ثبت شده در بهار ۹۹ به تعداد ۲۸۰ هزار و ۵۶۴ ولادت، با افزایش ۶ درصدی به ۳۰۰ هزار و ۵۹ ولادت در تابستان سال جاری رسیده است.

همچنین آمار ولادت‌های ثبت شده در بهار سال گذشته ۲۹۹ هزار و ۳۸۹ ولادت و در تابستان سال گذشته ۳۱۵ هزار و ۱۶۷ ولادت بوده است. در مجموع تعداد ولادت‌های ثبت شده در شش ماهه نخست سال جاری به نسبت شش ماهه نخست سال گذشته پنج درصد کاهش داشته است.

سهم تعداد ولادت‌های ثبت شده تابستان ۹۹ در شهر ۲۲۷ هزار و ۵۳۸ ولادت و سهم روستا ۷۲ هزار و ۵۲۱ ولادت است.

از این میان تعداد ولادت پسران نسبت به دختران بیشتر بوده است.

همچنین در تابستان ۹۹ تعداد ۱۱۷ هزار و ۷۸۳ ولادت برای پسران و ۱۰۹ هزار و ۷۵۵ ولادت برای دختران در شهر به ثبت و در روستاها نیز ۳۷ هزار و ۴۶۵ ولادت پسر و ۳۵ هزار و ۵۶ ولادت دختر در تابستان ۹۹ به ثبت رسیده است. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...