
سالن ورزشی چند منظوره صدرای بندرگز که عملیات ساخت آن ۱۸ سال قبل آغاز شده بود امروز جمعه با حضور مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فرردرمراسم افتتاح سالن چند منظوره صدرای بندر گز با تاکید بر نگاه ویژه دولت برای توسعه اماکن ورزشی در کشور گفت: در ابتدای دولت یازدهم ۳۰۰ چمن مصنوعی زمین فوتبال در کشور وجود داشت که این رقم با افزایش هفت برابری به بیش از ۲ هزار زمین چمن مصنوعی رسیده است. وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: همچنین در شروع کار دولت تدبیر و امید حدود ۷۰۰ خانه ورزش روستایی در کشور وجود داشت که این رقم با افتتاح ۱۲ خانه ورزش روستایی گلستان به بیش از پنج هزار خانه رسید. وی ادامه داد: با افتتاح این پروژه ها انتظار میرود در حوزه ورزش در سراسر کشور شاهد تحولات عظیمی در دوبخش همگانی و قهرمانی باشیم.
مسعود سلطانی فر تصریح کرد : ما باور داریم در بین جوانان مناطق مختلف کشور در میان روستاها و عشایر، استعدادهای بالقوه ای وجود دارد که با توسعه زیر ساختها ، زمینه بروز و ظهور این خلاقیتها، فراهم می شود.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد با افتتاح سالن صدرای بندر گز بعد از ۱۷ _ ۱۸ سال و با برنامه ریزی دقیق ، قهرمانان بیشتری در سطوح ملی و بین المللی از این خطه ، تقدیم ایران عزیز شود. سالن ورزشی چند منظوره صدرای بندرگز که عملیات ساخت آن ۱۸سال قبل آغاز شده بود امروز جمعه با حضور مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان به بهرهبرداری رسید. بر اساس اعلام اداره کل ورزش و جوانان گلستان برای تکمیل این سالن که ظرفیت پذیرش هزار تماشاگر را دارد در مجموع ۱۶۵ میلیارد ریال هزینه شد. این سالن در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع ساخته شده و دارای ابعاد ۴۴ در ۲۴ متر است. دیدار با استاندار گلستان و تماشای رقابت اسب ها در هفته دوازدهم کورس گنبد از دیگر برنامه های سفر یک روزه وزیر ورزش و جوانان به گلستان است.
همچنین صبح امروز و با حضور جمشید تقیزاده معاون حقوقی مجلس و امور استانهای وزیر ورزش و جوانان سالن ورزشی چند منظوره روستای سالیکنده از توابع شهرستان کردکوی افتتاح شد. این سالن دارای ابعاد ۲۴ در ۳۶ مترمربع است و در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ مترمربع ساخته شده است. هزینه ساخت ۲۰ میلیارد ریالی این سالن ورزشی که تکمیل آن هشت سال طول کشید از محل ردیف اعتبارات ملی تامین گردید.