طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی
سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه میشود.
مواد لازم برای خورش نازخاتون:
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان
طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:
۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
۲. گوشت را به تکههای یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.
۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
۵. بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجانها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.