طرز تهیه املت اسفناج مقوی و خوشمزه
پارسینه: املت اسفناج یکی از انواع املت ها است که در ایران طبخ می شود. املت اسفناج به دلیل استفاده از اسفناج توانسته خواص این غذا را افزایش دهد.
مواد اصلی این املت، اسفناج و تخم مرغ است که هزینه و زمان خرید آن بسیار کمتر از دیگر غذاها می باشد. اگر شما نیز بدنبال غذاهای سالم و خانگی هستید که زمان تهیه آن کم و دارای ویتامین های لازم باشد ما به شما این املت خوشمزه و فوری را پیشنهاد می کنیم. تخم مرغ استفاده شده در املت اسفناج منبع کاملی از پروتئین ها می باشد که برای بدن ضروری و لازم است. بعد از تهیه املت می توانید آن را به صورت زیبا تزئین کنید و سرو کنید.
مواد لازم
اسفناج: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک: ۴/۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا اسفناج ها را با نمک به مدت ۱۸ دقیقه بجوشانید.
سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید
اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید.
تخم مرغ ها را با اسفناج و فلفل وپاپریکا مخلوط کنید
کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و مایع به دست آمده را داخل ماهیتابه بریزید.
زمانی که یک طرف املت طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد.
زمانی که املت اسفناج پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرو کنید.
منبع: غذالند