توسعه و تجهیز خانه های روستایی شتاب می گیرد


امیری خراسانی، رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی در دیدار با نژاد محمد معاون استانداری اردبیل،توسعه و تجهیز خانه های روستایی شتاب می...

توسعه و تجهیز خانه های روستایی شتاب می گیرد

امیری خراسانی، رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی در دیدار با نژاد محمد معاون استانداری اردبیل،توسعه و تجهیز خانه های روستایی شتاب می گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش و جوانان، امیری خراسانی، رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی در این دیدار گفت: توسعه و تجهیز خانه های روستایی که از طریق استانها انجام می گیرد باید شتاب گیرد البته فعالیت استان ها در این زمینه کار فدراسیون را سخت کرده است و نیاز است که این مورد و توزیع اعتبار و لوازم ورزشی از طرف فدراسیون انجام گیرد.
امیری خراسانی افزود: این فدراسیون بیشترین پایداری را از طریق روستاها و عشایر برای نظام انجام گرفته است که باید در توزیع منابع مالی و ورزشی در اولویت قرار بگیرد.


رئیس فدراسیون روستایی و بازیهای بومی و محلی اضافه کرد: افزایش سرانه ورزشی چه در روستا ها و چه در شهر که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی انجام گرفته است یکی از اقدامات خوب و شایسته تقدیر است.
او تصریح کرد: در بحث خانه های ورزشی در روستاها هم اقدام خوبی انجام گرفته است ولی متاسفانه این خانه های ورزشی در روستاها به غیر از دهیاران متولی خاصی ندارند که در این زمینه باید پیگیری های لازم صورت گیرد.


امیری خراسانی بیان کرد: در فدراسیون طرح های بسیار خوبی برای توسعه ورزش روستایی در حال انجام می باشد که نیاز است از تمام پتانسیل ها در راستای توسعه و استعداد یابی ورزشکاران روستایی استفاده بکنیم.


رییس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی تصریح کرد: در دهه فجر یکی از فدراسیون های فعال و هیاتها همین روستایی و بازیهای بومی و محلی بوده است که برگزاری جشنواره " دا "در تمامی استانها و شهرستان ها از ویژه ترین برنامه های فدراسیون در دهه فجر سال جاری بود.


او اظهار داشت: هیات های ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی باید در استانها تقویت شوند و جلسات ویژه ای برای این هیات در راستای توسعه انجام گیرد و جلسات شورای عالی ورزش در استانها با همین موضوع برگزار شود چرا که بازیهای بومی و محلی مختص روستاها نمی باشد و این بازیها باید در سطح شهر ها هم اجرا شود و باید در سطح شهر در پارکها و فضاهای دیگر ایستگاه های بازی های بومی و سنتی را ایجاد کنیم.


امیری خراسانی ادامه داد: مهمترین نکته ای که در بازی های بومی و محلی وجود دارد بحث خانوادگی بودن این بازی ها است که می تواند به تحکیم خانواده کمک کرده و از همین طریق می توانیم بحث گردشگری بازی های بومی و محلی را در روستاهای هدف گردشگری ایجاد کنیم.


او گفت: استان اردبیل از پتانسیل های خوبی در این حوزه برخوردار است و باید از تمام فضاهای موجود در استان استفاده شود تا این استان به عنوان پایلوت بازیهای بومی و محلی در سطح کشور معرفی شود.
نژاد محمد معاون استاندار اردبیل در ادامه این دیدار تصریح کرد: برای نشاط و شادابی روستاییان عزیز، هیات روستایی و بازیهای بومی محلی می تواند کمک بزرگی را انجام دهدو همچنین می توانیم با انجام برنامه های ورزشی در روستاها آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.


معاون استاندار افزود: در استان اردبیل بیش از ۹۰۳ دهیاری وجود داردکه با ۵۰۳ دهیار این روستاها مدیریت می شوند که می توانیم برای تک تک این روستاها برای احیای بازی های محلی از دهیاران کمک گرفته و برنامه های ویژه ای را اجرا کنیم.


نژاد محمد اضافه کرد: جمعیت روستانشین استان اردبیل از کل کشور بالاتر است و ۳۲ درصد مردم استان اردبیل روستا نشین هستند و در بحث عشایری هم جزو ۷ استان اول در کشور هستیم که با این وجود اردبیل در بحث ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی از ظرفیت بالایی برخوردار است.


معاون استاندار تصریح کرد: پروژه های مختلفی را می توان در حوزه ورزش روستایی در روستاها انجام داد که یکی از آن حتی ایجاد موزه ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی در روستاهای با جمعیت زیاد است که این موضوع می تواند به رونق گردشگری روستاها کمک بزرگی کند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم