مرکز آمار ایران 500 دستگاه تبلت به دانش‌آموزان گلستانی اهدا کرد\

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ اسفند ۴, دوشنبه ساعت ۱۳:۵۶۰ رأیبدون امتیاز
مرکز آمار ایران 500 دستگاه تبلت به دانش‌آموزان گلستانی اهدا کرد\

مرکز آمار ایران به منظور رفع نیازهای آموزشی دانش آموزان کم‌برخوردار در راستای استفاده از شبکه شاد و بهره مندی از آموزش های مجازی جهت فراگیری دروس ، 500 دستگاه تبلت به آموزش و پرورش گلستان اهدا کرد.\

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، احسان گوهری راد مدیرکل آموزش و پرورش استان در مصاحبه با استودیو همکلاسی از اهدا 500 تبلت توسط مرکز آمار ایران در جریان دیدار با معاون توسعه و پشتیبانی این مرکز و با هدف حمایت از دانش‌آموزان کم برخوردار استان خبر داد.

گوهری راد در این باره اظهار داشت: اقدام مرکز آمار ایران برای تهیه و اهدای این تعداد تبلت، به دانش آموزان کم برخوردار و در راستای تحقق شعار محوری عدالت آموزشی و فرهنگ‌ سازی انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند مرکز آمار ایران، خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر آثار مستقیم و زمینه سازی برای بهره مندی دانش آموزان از برنامه های آموزشی و پرورشی در بستر شبکه شاد، نوعی فرهنگ سازی در راستای حمایت از دانش‌آموزان کم برخوردار محسوب می شود وآموزش و پرورش قدردان این اقدام خیرخواهانه خواهدبود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...