طرز تهیه دنت خانگی
دنت یک دسر خوشمزه و یک میان وعده عالی برای کودکان و هم چنین بزرگسالان می باشد. این خوراکی خوشمزه در فروشگاه ها هم یافت می شود ولی برای اینکه یک مقدار در هزینه و سالم تر و طبیعی تر بودن غذا مطمئن تر شوید می توانید در منزل درست کنید. ما در این نوشته برای شما چندین روش درست کردن دنت را آموزش داده ایم در ادامه همراه ما باشید.
ابتدا برای درست کردن دنت باید موادی را تهیه کنید.
مواد لازم برای درست کردن دنت توت فرنگی
۱ ق غ نشاسته
۲ ق غ شکر
۱ لیوان شیر می توانید به جای شیر از بستنی هم استفاده کنید.
۱ ق غ پودر ژله توت فرنگی
مقدار کمی ژلاتین برای سفت تر شدن دنت
۱ ق غ خامع
توت فرنگی برای تزیین
اول شیر رو با نشاسته و شکر مخلوط کنید بگذارید روی حرارت و کم کم پودر ژله و ژلاتین را به آن اضافه کنید و بگذارید تا غلظتش مثل فرنی شود بعد از روی گاز برداربد و به آن خامه اضافه کنید و اگر می خواهید در ظرف ژله بریزید یا در لیوان این به سلیقه ی شما بستگی دارد. می توانید مقداری توت فرنگی خورد شده را در ته لیوان ریخته و مواد را روی آن بریزید و در فریزر قرار دهید. بعد یک ساعت دنت توت فرنگی شما آماده ی سرو می شود.
نوش جان
طرز تهیه ی دنت زعفرانی در خانه
مواد لازم
شیر یک لیوان
نشاسته دو قاشق غذاخوری
آرد سفید یک قاشق غذاخوری شکر دو قاشق
وانیل نوک قاشق چایخوری
زعفران پودر شده نوک قاشق چایخوری
یک ورقه ی کوچک ژلاتین
شیر نشاسته و ارد و شکر را در یک ظرف هم زده و روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید و زعفران و وانیل و ژلاتین را هم در هین هم زدن به آنها اضافه کنید و این کار را ادامه دهید تا مواد یک دست شود. می توانید برای خوش عطر شدن دسر خود کمی گلاب نیز به ان اضافه کنید. مواد که سرد شد ان را به دلخواه در ظرف زله یا هر ظرف دیگری که آماده کرده اید بریزید و در فریزر قرار دهید پس از یک الی دو ساعت اماده می شود. برا تزیین دسر می تونید از گردو یا گل محمدی نیز استفاده کنید.
مواد لازم
۲ ق غ نشاسته
۲ ق غ شکر
۱ لیوان شیر
۱ ق غ پودر کاکائو یا شکلات تخته ای
۱نوک قاشق چای خوری برای خوش عطر شدن دسر وانیل
۱ ق غ خامع
موز خورد شده به دلخواه برای تزیین
ابتدا شیر و نشاسته و شکر را در ظرفی هم بزنید و بعد روی حرارت ملایم قرار دهید کاکائو یا پودر آن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و وانیل را هم به آن اضافه کنید وقتی مواد یک دست شد خامه را نیز به آن اضافه نموده و بگذارید تا سرد شود. اینکه شما چه میوه ای را برای تزیین دسر خود انتخاب می کنید سلیقه ای است ما در این مطلب از موز استفاده کرده ایم برای زیباتر شدن ظرف دسر می توانید مقداری از مواد را در ته ظرف ریخته بگذارید بگیرد و بعد موز ها را به دیواره ی ظرف بچینید و باقی مانده مواد را درون ظرف بریزید و در آخر که دسر آماده شد دوباره مقداری موز خورد شده را روی آن بچینید و از کاکائو آب شده روی آن بریزید یک دسر خوشمزه ی زیبا برای شما آماده می شود که می توانید برای مراسم های خاص و مهمانی های مهم نیز ار این دسر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید.
دسر شکلاتی خوشمزه
برای کسانی که می خواهند صورتشان پر شود و افزایش وزن پیدا کنند می تونند دسر دنت خود را به روش زیر درست کنند.
مواد لازم
۲ ق غ نشاسته ذرت
۳ ق غ شکر
۱ لیوان شیر
شکلات تخته ای
۱نوک قاشق چای خوری برای خوش عطر شدن دسر وانیل
۱ ق غ خامع
شکر و نشاسته رو مخلوط و کم کم مایعات رو اضافه کرده و هم میزنیم روی حرارت ملایم میذاریم و شکلات را به آن اضه کرده و می گذاریم غلیظ شود مثل فرنی هم بزنید وقتی یک دست شد زیر ظرف را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و صبر کنید تا سرد شود و مواد را درون ظرف دلخواه در فریزر قرار دهید. به جای نشاسته ساده هم از نشاسته ذرت استفاده کنید.
نشاسته ذرت طی فرآیندی از دانه ذرت استخراج می شود پس در واقع برای تهیه نشاسته ذرت نیاز به دستگاه های مخصوص صنعتی و طی فرآیندهای مختلف است پس نمی توان آن را در خانه تهیه کنید. نشاسته ذرت مانند سایر نشاسته ها عامل غلظت است و می تواند بافت محصولات غذایی را غلیظتر نماید. اضافه کردن نشاسته ی ذرت هیچ گونه ارزش غذایی اضافه نمی کند فقط میزان کالری دریافتی را افزایش می دهد.
نشاسته ذرت از لحاظ طعم و بو و رنگ، خنثی و بی رنگ است و این هم از دیگر دلایل استفاده از این نشاسته در شیرینی پزی و کیک پزی است. البته این ویژگی کمک زیادی به تزئین هایی که با فوندانت صورت می گیرد می کند. در برخی کرم ها هم از نشاسته ذرت و آرد گندم برای غلظت استفاده می شود. در دستور رولت و (کیک ویکتوریا)اسفنجی ساده از نشاسته ذرت برای لطافت بافت کیک می توان استفاده کرد.
………………………………………………………………………………………………………………………..
پیشنهاد می کنیم که ار دسر های خوشمزه و جدید زیر هم دیدن کنید و در منزل درست کنید.