طرز تهیه مسقطی پرتقالی
مسقطی پرتقالی مواد لازم : نشاسته گل یک و نین پ شکر یک و نیم تا دو پ آب سرد یک پ آب پرتقال دو پ کره پنجاه گرم رنده پوست پرتقال دو ق غ طرز تهیه مسقطی پرتقال مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب … نوشته طرز تهیه مسقطی پرتقالی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
مسقطی پرتقالی
مواد لازم :
نشاسته گل یک و نین پ
شکر یک و نیم تا دو پ
آب سرد یک پ
آب پرتقال دو پ
کره پنجاه گرم
رنده پوست پرتقال دو ق غ
طرز تهیه مسقطی پرتقال
مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه .
آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه .
نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین .
من توی جام سرو کروم شما میتونیدظرف مستطیل شکلی کمی چرب کنیدو مواد داغ داغ داخل ظرف بریزید، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید.
طرز تهیه دسر سوپانگل را هم بخوانید
فرستنده : حدیث نادری