نقش تصمیمهای سعادتمند در ماجرای قایدی
اختلاف میان مهدی قایدی و باشگاه استقلال به حدی زیاد شده که این بازیکن حتی پادرمیانی وریا غفوری و سرمربی استقلال را نمیپذیرد و حاضر به از سرگیری تمریناتش با استقلال نمیشود.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، اختلاف میان مهدی قایدی و باشگاه استقلال به حدی زیاد شده که این بازیکن حتی پادرمیانی وریا غفوری و سرمربی استقلال را نمیپذیرد و حاضر به از سرگیری تمریناتش با استقلال نمیشود. قایدی هر قدر هم که به دلیل درخشش خود را محق بداند که برای استقلال ناز کند یا شرایط خاصی را پیش روی این باشگاه قرار دهد اما به لحاظ حقوقی قادر به ادامه این روند نیست و باشگاه استقلال میتواند از جنبههای قانونی قراردادی که قایدی آن را امضا کرده بهره گرفته و این بازیکن را به دلیل تمرد از حضور در تمرینات با جرایمی مواجه کند.
باشگاه استقلال تاکنون به دلیل جایگاهی که شماره 10 در میان هواداران این باشگاه داشته سیاست سکوت و مدارا را در پیش گرفته تا شاید قایدی از مسیر اشتباهی که در پیش گرفته خارج شود و به تمرینات بازگردد اما بعید است که این بازیکن به دنبال خبرهایی که درباره نپذیرفتن وساطت بزرگان منتشر شد در تمرینات تیمش شرکت کند و به نظر میرسد این اختلاف به درازا خواهد کشید.
در این میان نباید فراموش کرد که سیاستهای غلط مدیرعامل سابق استقلال نقشی انکارناپذیر در به وجود آمدن چنین فضایی داشته است. احمد سعادتمند در روزهای پایانی مدیریت خود کاری با استقلال کرد که تا امروز نیز دودش به چشم تصمیمگیران این باشگاه رفته و روشن نیست چرا نهادهای مرتبط برخوردی با این مدیر نمیکنند. سعادتمند حتی خود را موظف به پاسخگویی در مقابل افکار عمومی هم نمیداند و سیاست سکوت را در پیش گرفته در حالی که اکنون زمانی است که او باید پاسخگوی تصمیمهایی باشد که حالا دست قایدی و امثالهم را باز گذاشته تا رویه گروکشی را در پیش بگیرند.
تردیدی نیست اگر باشگاه استقلال تن به درخواستهای نامعقول و نامفهوم مهدی قایدی دهد این روش در این باشگاه باب خواهد شد و بازیکنانی که در آینده نیز میدرخشند و صاحب جایگاهی در میان هواداران میشوند به خود اجازه میدهند که زیر قول و قرارهای خود با باشگاه بزنند و مطالبه دستمزد بیشتر را داشته باشند.
شاید یکی از دلایلی که سبب شده مدیران استقلال در مقابل قایدی محکم بایستند و درخواستهایش را اجابت نکنند همین پیشبینیها است. به واقع باید همین سیاست اعمال شود چرا که فردا دیگر جایی برای مقابله با دیگر بازیکنان باقی نخواهد ماند و هر بازیکنی به خود اجازه میدهد با اندک درخششی باشگاه خود را در فشار قرار دهد و مطالبه حقوق بیشتری داشته باشد. قایدی در واقع تا همین امروز هم متخلف شناخته میشود چون در قرارداد او حتی بندی دال بر اینکه اگر باشگاه تا زمان معینی دستمزد او را پرداخت نکرد نیز وجود ندارد. قرارداد قایدی با باشگاه استقلال متعلق به زمانی است که پندار توفیقی امور نقل و انتقالاتی را در دست داشت و آن زمان با او قراردادی بلندمدت تا سال 1402 منعقد شده. قراردادی که به قول معروف مو لای درزش نمیرود و این بازیکن مکلف است تا روز آخر به آن پایبند باشد و چنانچه خواست باشگاهش را تغییر دهد ابتدا باید باشگاه استقلال را راضی کند.
در حقیقت باید اینطور به ماجرا نگریست که قراردادی که در آن دوران بسته شده حالا به یکی از پرسودترین قراردادهای استقلال تبدیل شده و قایدی که خواهان کم ندارد برای جدایی ابتدا باید باشگاهش را راضی کند.