طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوی و بیرجند
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی شیرینی زنجبیلی بسیار ساده و خوشمزه است البته زنجبیل من کم ریختم داخلش طوری که اصلا محسوس نبود و هیچ کس حتی نفهمید چه شیرینیه می تونین بیشتر بریزین اکر دوست دارین . جای زنجبیل هم می تونین وانیل در حد کم ، هل ، زعفران غلیظ دم کرده ، پودر … نوشته طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوی و بیرجند اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی بسیار ساده و خوشمزه است البته زنجبیل من کم ریختم داخلش طوری که اصلا محسوس نبود و هیچ کس حتی نفهمید چه شیرینیه می تونین بیشتر بریزین اکر دوست دارین .
جای زنجبیل هم می تونین وانیل در حد کم ، هل ، زعفران غلیظ دم کرده ، پودر کاکایو ، دارچین ، نسکافه و … بریزین .
مواد لازم :
روغن جامد ۱۲۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
پودر قند ۸۰ گرم ( نصف لیوان)
آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل ۱ ق چ
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی :
. همه مواد به دمای محیط برسه .
من نصف از روغن صاف قنادی و نصف روعن حیوانی استفاده کردم . جای روغن صاف می تونید از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید .
از کره نمیشه استفاده کرد.
پودر قند و آرد رو الک کردم .
روغن و پودر قند رو با همزن خوب ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم و بعد زنجبیل رو اضافه کردم .
آرد رو کم کم داخلش ریختم و میزان آرد تقریبی هست ممکنه یک کم بیشتر هم استفاده بشه .
بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم خمیر چسبندگی نداشته باشه ولی حواستون باشه ارد زیاد نریزین و خمیر بسیار نرم و لطیفی هست ارد زیاد نریزین لطافتش از بین میره .
۲۰ تا ۳۰ دقیقه در محیط استراحت قرار دادم .
بعد بین دو تا کیسه فریزر پهن کردن و با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم .
و بعد قالب زدم و داخل سینی چیدم ، رومال هم زرده تخم مرغ و می تونین حتی کمی زعفران هم اضافه کنید ، یک کم هم خرفه روش ریختم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم .
داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
شیرینی یک کم از دما افتاد از سینی برداشتم .
نکات مهم :
تعداد هم بسته به اندازه قالبتون داره برای من نزدیک ۶۰ عدد شیرینی شد .
بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
مدت ماندگاری هم حدودا یک تا دو ماه می تونه باشه و در ظرف درب بسته محیط خنک نگه داری بشه .
شیرینی زنجبیلی بیرجندی :
بیرجندی ها یک مدل شیرینی زنجبیلی مخصوص می پزند که جز اصلی سوغات این شهر به شمار می رود
مواد لازم :
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️کره یا روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
▫️آرد ۵۰۰ گرم
▫️پودر قند ۱۲۵گرم
▫️زنجبیل ۳ق غ
▫️عسل ۲ ق غ
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی :
کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم
تا پوک وسفید شودبعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم
۱ دقیقه میزنیم بعدش هم عسل رو اضافه کرده و در آخر زنجبیل وآرد رو اضافه میکنیم.. خمیری به دست میاد که اصلا به دست نمی چسبه یک ساعت خمیر رو داخل نایلون و در یخچال استراحت میدهیم
خمیر را با وردنه باز میکنیم و به قطر ۱ سانتی متر قالب میزنیم و با چنگال روش سوراخ ایجاد میکنیم در فر گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم فقط توجه کنید فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود اگر زیادی بمونه خیلی خیلی سفت میشه برای تزئین شیرینی ها میتونیم داخل شکلات ذوب شده وبعد داخل پودر پسته ونارگیل بزنیم