مردان خشمگین بیمارستان فاطمی اردبیل را با خاک یکسان کردند + جزئیات

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ اسفند ۲۷, چهارشنبه ساعت ۱۸:۴۸۰ رأیبدون امتیاز
مردان خشمگین بیمارستان فاطمی اردبیل را با خاک یکسان کردند + جزئیات

حوادث رکنا : 6 نفر از کادر بیمارستان فاطمی اردبیل مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

همراهان بیمار 6 نفر از کادر بیمارستان فاطمی اردبیل را مورد ضرب و شتم قرار گرفتند

به گزارش رکنا، تعدادی از همراهان بیماری که به دنبال انفجار مواد محترقه و آسیب و سوختگی شدید به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شده بودند، اقدام به ضرب و شتم و آسیب به ۶ نفر از کارکنان اورژانس بیمارستان کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل روز چهارشنبه که این افراد در شب چهارشنبه آخر سال ۹۹ (دیشب) اقدام به ضرب و جرح این افراد و اختلال در امور درمانی اورژانس بیمارستان فاطمی کرده‌اند.

درگیری در بیمارستان فاطمی اردبیل

بنا به این گزارش، در اقدام همراهان بیمار، یک پرستار زن این بیمارستان دچار پارگی پلک شده و 5 نفر پرستار، راننده و نگهبان این بیمارستان نیز توسط همراهان مورد حمله با چاقو قرار گرفته و مضروب شده‌اند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز روز چهارشنبه گفت: در جریان حوادث چهارشنبه‌سوری ۶۸ نفر در این استان مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

مجیدمحمدغریبانی افزود: از این تعداد ۵۲ نفر درمان و ترخیض شدند، ۱۶ نفر بستری و تحت نظر هستند که حال ۲ نفر از مصدومان وخیم بوده و در بخش‌های ویژه تحت مراقبت قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین 4 نفر در جریان حوادث چهارشنبه‌سوری دچار آسیب‌های چشمی شده و ۲ مورد نیز قطع انگشت گزارش شده است.

غریبانی گفت: با احتساب مصدومان یک هفته گذشته ۸۷نفر در استان بر اثر حوادث مربوط به انفجار مواد محترقه مصدوم شده‌اند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...