در این طرز تهیه مک اند چیز یا ماکارونی و پنیر هویت ایتالیایی میبخشیم؛ این ماکارونی و پنیر را با استفاده از پاستا پنه و ترکیبی از پنیرهای ایتالیایی تالجیو و گورگونزولا، و در ظرفهای رمکین کوچک درست میکنند. البته، احتمالا اگر به این پنیرها دسترسی ندارید، میتوانید از پنیر موزارلا استفاده کنید.
سطح دشواری: آسان
مجموع زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه آمادهسازی + ۲۰ دقیقه پخت
برای مصرف ۱۰ کودک یا ۴ الی ۶ بزرگسال
الف. نمک کوشر
ب. ۱ فنجان شیر کامل
پ. ۲۲۰ گرم پنیر موزارلا، خرد شده به صورت مکعبهای کوچک
ت. ۶۰ گرم پنیر گودا، رنده شده
ث. ۶۰ گرم پنیر پارمسان، به علاوهی مقداری بیشتری برای روی غذا، رنده شده
ج. ۴۵۰ گرم پاستا پنه
چ. فلفل سیاه تازهی آسیاب شده
ح. یکسوم فنجان نان خرد و خشک شده
الف. توری فر را در یکسوم بالایی فر قرار دهید. داخل یک قابلمه را پر از آب کنید، مقداری نمک داخل آن بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
ب. شیر را داخل یک تابهی بزرگ بریزید و روی شعله حرارت دهید. پنیرها را به شیر داغ اضافه کنید تا شروع به آب شدن کنند. با استفاده از یک قاشق چوبی، شیر و پنیرها را به آرامی ولی به طور مستمر به هم بزنید تا تمام پنیرها به خوبی آب و با هم ترکیب شوند.
پ. پنه را طبق دستورالعمل مندرج بر روی برچسب محصول داخل قابلمهی حاوی آب جوش و نمک بپزید – طبق معمول، پاستا را آنقدر بپزید که فقط قابل جویدن شوند (نباید کاملا نرم شوند). پاستا پنه را آبکشی کنید.
ت. پنه و سس پنیر را با هم ترکیب کنید، مقداری نمک و مقداری بیشتری فلفل سیاه آسیاب شده به این ترکیب اضافه کنید. پنه را بین ۱۰ ظرف رمکین کوچک تقسیم کنید. بر روی هر کدام نیز مقداری نان خشک خرد شده و پارمسان رنده شده بریزید.
ث. منبع حرارتی موجود در سقف فر را روشن کنید و ظرفها را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی رنگ و برشته شود.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: cookingchanneltv