سیزده بدر مرگبار برای خانواده کرمانی / یوکابد 13 ساله جان باخت

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ فروردین ۱۴, شنبه ساعت ۱۲:۰۳۰ رأیبدون امتیاز
سیزده بدر مرگبار برای خانواده کرمانی / یوکابد 13 ساله جان باخت

حوادث رکنا : یوکابد دختر 13 ساله کرمانی در سیزده بدر به کام مرگ تلخ فرورفت.

یوکابد دختر کرمانی در 13 سالگی در آخرین سیزده بدر عمرش جان باخت.

دختر بچه 13 ساله ای که همراه با خانواده برای تفریح روز سیزده بدر رفته بود، در اثر یک حادثه در رودخانه اطراف معدن آسمینون غرق شد.

به گزارش رکنا، طاهری بخشدار آسمینون نودژ از توابع شهرستان منوجان گفت: ۱۳ فروردین ماه، یوکابد صارعی زاده دختر بچه سیزده ساله ای که همراه با خانواده برای تفریح روز سیزده بدر به منطقه تفریحی اطراف معدن آسمینون رفته بودند، در اثر یک حادثه در رودخانه غرق شد.

آخرین سیزده بدر مرگبار برای دختر 13 ساله کرمانی

او افزود: حدود ١٥ دقیقه بعد از اینکه دختر بچه برای بازی با سایر بچه‌ها به کنار رودخانه رفته بود، یکی از بچه‌ها از افتادن یوکابد در داخل رودخانه خانواده اش را مطلع کرد که خانواده بلافاصله خود را به دختر بچه رساندند؛ اما تلاش‌ها برای نجات وی بی نتیجه ‌ماند.

طاهری تصریح کرد: متأسفانه با این بی احتیاطی، یوکابد ١٣ساله، در اثر خفگی جان خود را از دست داد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 1
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...