مراحل تولید نوشیدنی مالت غیر الکلی با برند دلستر در شرکت بهنوش ایران


مراحل تولید نوشیدنی مالت غیر الکلی با برند دلستر در شرکت بهنوش ایران

شرکت بهنوش ایران با توجه به اهمیت و ارزش بالای غذایی ماءالشعیر به خصوص برای درمان بیماری‌های مختلف گوارشی و کلیوی، به تولید ماءالشعیر اصل پرداخت.

به گزارش اقتصادآنلاین، شرکت بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است. این شرکت در سال ۱۳۴۵ با نام «مالتای ایران » تأسیس شد و تنها کارخانه‌ای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تغییر محصول آبجوی خود به غیرالکلی تا سال‌های متمادی بدون رقیب در این عرصه فعالیت داشت و با نام بهنوش ایران و با تنوع و نوآوری در تولید محصولات طعم‌دار تغییرات شگرفی در این صنعت به وجود آورد.

همچنین با توجه به اهمیت و ارزش بالای غذایی ماءالشعیر به خصوص برای درمان بیماری‌های مختلف گوارشی و کلیوی، به تولید ماءالشعیر اصل پرداخت.

این شرکت استانداردهای بهداشتی و صنعتی را در کلیه مراحل تولید رعایت کرده است و دارای انواع استاندارهای ملی و بین المللی در خصوص تولیدات مختلف است. شرکت بهنوش ایران به آزمایشگاههای کنترل کیفیت در زمینه های شیمیایی، میکروبیولوژی و تحقیقات D R مجهز است و با توجه به داشتن امکانات مورد نیاز جهت پرورش جو و مالت سازی از امتیاز ویژه ای نسبت به دیگران برخوردار است.

از فواید نوشیدنی مالت دلستر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱_تهیه شده از مالت (جو جوانه زده) و رازک

۲_ضدعفونی کننده دستگاه گوارش به خصوص کلیه ها

۳_مقوی و حاوی انواع ویتامینهای B

۴_حاوی مواد معدنی گوناگون و مناسب برای مادران باردار و شیرده

۵_مؤثر بر سلامت پوست، مو و اعصاب

۶_پاستوریزه و بدون مواد نگهدارنده

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید

مراحل تولید نوشیدنی مالت غیر الکلی با برند دلستر در شرکت بهنوش ایران



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دو قاب متفاوت از تیپ و استایل نفیسه روشن در پشت صحنه و خانه+عکس