همزمان با شب ولادت کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) سیامین محفل طنز «قندشکن» به صورت مجازی برگزار میشود.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان یزد، شاعران و طنزپردازان «قندشکن» در نخستین محفل مجازی خود در سال ۱۴۰۰ به موضوع جمعیت و فرزندآوری میپردازند.
در این برنامه، تعدادی از شاعران و طنزپردازان جوان و پیشکسوت در زمینه لزوم افزایش جمعیت و فرزندآوری، رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش موالید و همچنین موضوعات آزاد، اشعار و آثار خود را ارائه میکنند.
این برنامه که ششمین محفل مجازی قندشکن محسوب میشود، سهشنبه ۷ اردیبهشت، ساعت ۱۸ به صورت مجازی از طریق صفحه Qandshekan پخش میشود.
در پایان به آثار برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند فیلم شعرخوانی یا نثرخوانی خود را در رابطه با موضوع محافل از طریق رایانامه [email protected] یا شماره ۰۹۱۳۲۵۹۷۰۱۲ به دبیرخانه محفل ارسال کنند.
سیامین محفل طنز «قندشکن» با همکاری حوزه هنری استان یزد و سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد برگزار میشود.
معرفی یزدیزد یکی از کلانشهرهای ایران و مرکز استان و شهرستان یزد میباشد که در مجاورت و نزدیک به مرکز ایران است. بافت تاریخی این شهر در سال ۱۳۹۶ ثبت جهانی شد. شهر یزد یکی از قطبهای پزشکی ایران بهشمار میآید.
یزد در بین رشتههای شیرکوه در دشتی گسترده به نام دشت یزد ـ اردکان قرار گرفتهاست. نخستین صندوق امانات جهان ۱۷۰۰ سال پیش در حوضه تمدن این شهر بنا نهاده شدهاست. اوج آبادانی یزد، از سدهٔ «هشتم هجری» به بعد بوده و اتابکان یزد از مهمترین عوامل پیشرفت این شهر در سدههای گذشته بهشمار میروند. یزد، در منطقه فلات مرکزی ایران واقع شدهاست.
همچنین در سال ۹۸ برای بیست و ششمین سال پیاپی یزدیها مقام نخست پذیرش در کنکور سراسری کشور را به خود اختصاص دادند. در دهه پنجاه سخنران محمدتقی فلسفی به یزد لقب «حسینیه ایران» داد، وجود حسینیههای بزرگ و مجهز و همچنین سبک سینه زنی و نوحه خوانی خاص و نخل برداری ظهر عاشورا و برپایی روضهٔ حسین بن علی در طول سال دلیل این نامگذاری است.
بافت تاریخی شهر یزد در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۳۸۴ با شماره ثبت ۱۵۰۰۰، بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. شهر یزد به دلیل معماری تاریخی ارزشمند و بافت سنتی دست نخوردهاش در ۱۸ تیرماه سال ۱۳۹۶ در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
این شهر تاریخی به عنوان اولین شهر ایران و بیست و دومین اثر تاریخی کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید. (ویکی پدیا)