حوزه هنری استان اصفهان با همکاری اداره فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه دو، برنامه طنز «قندپهلو» را به مناسبت هفته اصفهان برگزار میکند.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از دفتر طنز حوزه هنری اصفهان، این برنامه که به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار میشود ۸ و ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ پس از برگزاری نماز مغرب و عشاء با شعرخوانی شاعران طنزپرداز و همچنین خوانش متون طنز از طنازان حوزه هنری با موضوع اصفهان در ساعت ۲۱ برپا میشود.
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */در این برنامه علی سلیمیان، مرضیه کریمی و مسعود صفری اشعار طنز خود را میخوانند و محمدحسن دست پاک و هادی فقیهی استندآپ کمدی اجرا خواهند کرد و رسول شاکرین نیز به خوانش نثر طنز میپردازد.
علاقه مندان جهت مشاهده برنامه طنز قندپهلو به آدرس های زیر در اینستاگرام مراجعه فرمایند :
معرفی اصفهاناِصفَهان شهری تاریخی در مرکز ایران است. این شهر مرکز استان اصفهان و نیز شهرستان اصفهان است. اصفهان، سومین شهر بزرگ ایران، سومین شهر پرجمعیت ایران پس از تهران و مشهد و همچنین یکصد و شصت و پنجمین شهر پرجمعیت جهان و نهمین شهر پرجمعیت باختر آسیا بهشمار میرود.
کلانشهر اصفهان نیز چهاردهمین کلانشهر پرجمعیت خاورمیانه است. این شهر در بین سالهای ۱۰۵۰ تا ۱۷۲۲ میلادی به ویژه در سدهٔ شانزدهم میلادی در هنگام پادشاهی صفویان پایتخت ایران شد و رونق فراوانی گرفت. بناهای تاریخی متعددی در شهر وجود دارد که شماری از آنها به عنوان میراث تاریخی در یونسکو به ثبت رسیدهاند.
این شهر به داشتن معماری زیبای ایرانی، پلهای سرپوشیده، مسجدها و منارههای منحصربهفردش نامآور است. این امر سبب شده تا در فرهنگ عامه، اصفهان نصف جهان، لقب بگیرد. این شهر در آذر ۱۳۹۴ (دسامبر ۲۰۱۵) به همراه رشت به عنوان نخستین شهرهای ایران، به شبکه شهرهای خلاق جهان زیر نظر یونسکو پیوست.
براساس استانداردهای یونسکو، شهر خلاق، شهری است که از نوآوری و توانمندیهای شهروندان در توسعه پایدار شهری بهره میبرد. میدان نقش جهان نمونه برجستهای از معماری ایرانی است. این شهر دارای پانزده منطقه شهری است.
از جمله دیگر آثار تاریخی اصفهان از منارجنبان، سی و سه پل، پل خواجو، کاخ چهل ستون، عمارت عالی قاپو و بسیاری از اماکن تاریخی دیگر میتوان نام برد. از صنایع فعال در اصفهان میتوان به شرکتهای بزرگ هواپیماسازی ایران، فولاد مبارکه، اسنوا و ذوبآهن اصفهان اشاره کرد. صنعت طلا در اصفهان بیشترین کارگاه و بزرگترین کارخانههای طلای ایران را در خود جای دادهاست.
صنایع دستی متعدد اصفهان نیز از دیرباز یکی از پایههای اقتصاد اصفهان است. ویکیپدیا