ارتش اسرائیل حمله به انبارهای تسلیحاتی در نوار غزه را آغاز کرد

دسته‌بندی: خاورمیانه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ اردیبهشت ۲۲, چهارشنبه ساعت ۱:۱۶۰ رأیبدون امتیاز
 ارتش اسرائیل حمله به انبارهای تسلیحاتی در نوار غزه را آغاز کرد

نیروهای دفاعی اسرائیل روز سه شنبه، 11 مه ، بمباران انبارهای اسلحه را که در ساختمانهای غیرنظامی در نوار غزه را آغاز کردند.

به گزارش اسپوتنیک، در پیامی که در صفحه توییتر ارتش اسرائیل منتشر شده، آمده است: "ارتش اسرائیل انبارهای اسلحه را که در داخل سازه های غیرنظامی غزه پنهان شده است، هدف قرار می دهد."

ارتش اسرائیل به فروشگاه های اسلحه در حماس که در داخل ساختمانهای غیرنظامی غزه پنهان شده بودند حمله می کند.

اگرچه حماس می خواهد شما را به خطر بیندازد، اما ما از شما می خواهیم که از سایت های اسلحه سازی حماس دور شوید و به امنیت برسید.

ارتش همچنین به غیرنظامیان منطقه خطر را هشدار داد. به آنها توصیه شد از اهداف جنبش رادیکال فلسطین حماس دور باشند.

پیش از این، در 10 مه، پلیس اسرائیل به مسجد الاقصی که مورد احترام یهودیان و مسلمانان بود حمله کرد. افسران پلیس از گلوله های لاستیکی، نارنجک های بی حس کننده و گاز اشک آور استفاده کردند. بیش از 200 فلسطینی در این درگیری ها کشته و زخمی شدند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...