معجزه ای که تنها با خوردن این غذا برای سلامتی شما اتفاق می افتد
اگر به فروشگاه رفته اید و نمی دانید که مرغ بیشتری بخرید و یا یک وعده خود را به ماهی اختصاص بدهید به شما می گوییم که در خریدن ماهی مورد نظرتان تردید نکنید.
سوال های بسیاری درباره خریدن ماهی و انتخاب آن وجود دارد. برای مثال کدام ماهی حاوی جیوه است؟ یا ماهی دریایی بهتر است یا ماهی پرورشی؟ و اینکه تفاوت بین ماهی های چرب و دیگر ماهی ها در چیست؟
ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، شاه ماهی، ماهی قزل آلا ، ماهی ساردین و ماهی آلباکور حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند. اگر در رژیم غذایی خود به اندازه کافی چربی امگا 3 مصرف نکنیم بدن از اسیدهای چرب دیگری استفاده می کند که فواید یکسان و مناسبی برای بدن ندارند.
DHA، چربی امگا 3، در انتهای عصب مغز ما قرار دارد و برای رفتار شناختی ما، حافظه و عملکرد مغز مهم است. امگا 3 می تواند فشار خون را کاهش دهد و ممکن است خطر حمله قلبی را کاهش دهد. بنابراین دلایل خوبی برای خوردن ماهی دو بار در هفته وجود دارد.
برخلاف آنچه ممکن است شنیده باشید میگو، گوش ماهی، خرچنگ دریایی و خرچنگ پرورشی بخشی از یک رژیم غذایی سالم هستند به شرط آن که سرخ و برشته نشوند. غذاهای دریایی به طور طبیعی از نظر چربی مفید و کم اشباع هستند . چربی های دارای اشباع زیاد می توانند خطر بیماری قلبی را افزایش دهند.
فواید خوردن ماهی بسیار بیشتر از خطرات آن است. از انواع ماهی های آب شیرین لذت ببرید اما از کوسه، شمشیر ماهی، شاه ماهی یا سفره ماهی به دلیل مقادیر بالای جیوه خودداری کنید. ماهی های وحشی را بیشتر از مزرعه پرورش ماهی خریداری کنید و برای خریداری ماهی های صید شده از دریا، دریاچه و رودخانه با افراد محلی و صیادان صحبت کنید.