رسیدگی به مناطق کم برخوردار اولویت شورای شهر ساوه در دوره پنجم بود


رسیدگی به مناطق کم برخوردار اولویت شورای شهر ساوه در دوره پنجم بود

ساوه - ایرنا - رئیس شورای اسلامی شهر ساوه گفت: در دوره پنجم و از آنجا که این شهر با معضل توسعه مناطق حاشیه ای و سکونتگاههای غیررسمی مواجه بود، اولویت کاری را بر ساماندهی و رسیدگی به امور ساکنان این مناطق قرار دادیم.

«حسین ناصری» روز پنجشنبه به ایرنا گفت: شهر ساوه در ۱۵ سال اخیر با پیدایش بیش از ۲۰ منطقه حاشیه ای مواجه شد و با توجه به اینکه بخش زیادی از جمعیت عمدتا کارگر و اقشار کم درآمد در این نواحی ساکن بودند بنابراین شورای شهر با همکاری شهرداری و حمایت های استانداری مرکزی و فرماندار ساوه و نیز همراهی دستگاههای خدمات رسان اجرای فعالیت هایی از قبیل گازرسانی، صدور اسناد، احداث بوستان و زمین بازی کودکان، جدول‌گذاری و آسفالت معابر به طول ۷۰ کیلومتر در مناطق فانوس آباد، عباس‌آباد شمالی و جنوبی، یاقوت آباد، امین آباد و سایر شهرک های حاشیه ای را اجرا کرد.

وی اظهار داشت: اجرای پروژه کمربندی های شمالی و شرقی ساوه نیز به عنوان رینگ شهری در دستور کار قرار گرفت که با توجه به ورود وسایل نقلیه سنگین به درون شهر و تردد سرویس‌های ایاب و ذهاب کارگران شهر صنعتی کاوه با هدف کنترل و بهبود ترافیک و سهولت دسترسی خیابان های بسیج یک و ۲، فردوس، رجایی، باهنر و آوینی اجرایی شد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه ادامه داد: احداث بوستان‌های محله‌ای در نقاط حاشیه نشین، کاشت بیش از ده‌ها هزار نهال، گل، چمن، درخت و درختچه در کل سطح شهر به ویژه بام ساوه و ورودی‌های شهر از دیگر اقدامات انجام شده در راستای ایجاد فضایی با نشاط برای شهروندان است.

به گفته ناصری، در این دوره خرید هفت دستگاه اتوبوس نو، ۴ دستگاه آمبولانس برای آرامستان بهشت رضوان، راه‌اندازی ایستگاه آتش‌نشانی شماره چهار واقع در شهرک علوی با توجه به گسترش شهر و با هدف سرویس‌دهی بهتر و کاهش زمان تردد به محل حادثه و همچنین به روز رسانی تجهیزات آتش‌نشانی در دستور کار مجموعه مدیریت شهری قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در راستای مرمت و نگهداشت بافت ارزشمند تاریخی و ابنیه قدیمی شهر ساوه نیز موزه چهارسوق، گذرعباسی، طرح مسجد تا مسجد و احداث المان جدید میدان عاشورا در دوره پنجم فعالیت شورای اسلامی اجرا شد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه تصریح کرد: سایر پروژه‌های شهری در حال اجرا با توجه به محدودیت منابع مالی و تکمیل پروژه‌ها تا پایان دوره پنجم نیز مدنظر بود که تجهیز ناوگان حمل و نقل (بازسازی و نوسازی) بیش از ۵۷ دستگاه اتوبوس، بازپیرایی میدان عاشورا و تکمیل فضای سبز ۳۰ هکتاری بام فجر، آسفالت خیابان‌های اصلی شهر به ترتیب اولویت، راه‌اندازی شهرک بازیافت، تکمیل و مرمت و زیباسازی پیاده راه امام خمینی با مشارکت دستگاه‌های خدمات‌رسانی آب، برق، گاز و تلفن از جمله این موارد است.

وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده از طریق فضای مجازی برنامه‌های متنوعی در حوزه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی از سوی حوزه فرهنگی شورای شهر ساوه اجرا شد.

ناصری اظهار داشت: از جمله مهمترین برنامه‌های اجرا شده در حوزه فرهنگی می توان به معرفی و برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، معرفی میراث باستانی و سوغاتی‌های شهر، ایجاد سرای محله در راستای شناسایی و کمک به گروه‌های آسیب‌پذیر محله، برگزاری جُنگ های شادی و مشارکت در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.

وی همچنین از عقد قرارداد مشارکت با بخش خصوصی درباره تکمیل و راه‌اندازی شهرک صنوف مزاحم به وسعت ۵۰ هکتار خبر داد و گفت: این طرح با هدف زیبایی بصری شهر و رفاه حال شهروندان کلید خورده و عملیات اجرایی آن در آینده نزدیک آغاز می‌شود.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست