ویترین روزنامه ها/ انتقاد صریح «آفتاب یزد» به شعارهای این روزهای کاندیداها/ آسیب شناسی «آرمان ملی» درباره صحبت برخی نامزدهای انتخاباتی/ هشدار قابل تامل «ستاره صبح» به برنامه نداشتن کاندیداها درباره خشکسالی و محیط زیست
شفقنا رسانه_صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد […]
شفقنا رسانه_صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهیم.
به گزارش شفقنا رسانه، «اگر برنامهای از نامزدها سراغ دارید بدهید اقتصاددانها هم مطالعه کنند!» تیتر نقل قولی روزنامه آفتاب یزد به نقل از وحید شقاقی شهری عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی تهران است که در واکنش به شعارهای رنگارنگ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفت. این استاد دانشگاه به آفتاب یزد گفت:«حداقل جامعه نخبگان و کارشناسان برنامهای از کاندیداها مشاهده نکرده است. پس اولین پیشنهاد این است اگر کاندیدایی برنامه اقتصادی دارد آن را در اختیار جامعه نخبگی و کارشناسی قرار دهد تا بتوان راهبردها و برنامههای آنها برای مواجهه با مشکلات را بررسی کرد. اما هنوز بحثها در حد شعار است و شعارها هم بسیار شعارهای آرمانی است و بخشی از شعارها از دید بنده از جنس پوپولیستی و شعارهای غیرواقعبینانه است. برنامه اصول و چارچوبی دارد. وقتی میگویید برنامه اقتصادی دارم باید اهداف کمی، راهبردها، سیاست ها، اُولویت و الزاماتی مانند منابع مالی مشخص باشد. هنوز مشخص نشده کاندیداها بر اساس اولویت چه برنامههایی دارند».
نعمت احمدی حقوقدان هم با اشاره به وعده هایی که کاندیدای ریاست جمهوری می دهند در یادداشتی با عنوان «وعدههای مجرمانه برخی کاندیداها» برای روزنامه آرمان ملی نوشت:«ظاهرا از بدعتهای انتخابات دورهسیزدهم یکی هم این است که کاندیداها بیپروا وعدههایی میدهند که مجرمانه است ضمن اینکه نشان از آن دارد کمترین اطلاع و شناختی ازمسائل کشور ندارند. چرا حتی یک نفرشان درباره کشاورزی یا حمل و نقل یا بیمه یا تعطیلی بخشهای صنعتی یا فرار مغزها سخن نمیگوید؟ چرا هیچکدام نمیگویند از زمان کرونا چه تعداد پزشک و پرستار مهاجرت کردند تا جایی که در بیمارستانهای کشور همسایه دیگر فارسی حرف میزنند. چرا از فوتشدگان کرونا نمیگویند که میتوانستند با ورود زودتر واکسن، اکنون زنده باشند. چون تاثیری روی ذهن افراد نمیگذارد ولی وعده ۵۰۰ میلیون تومانی تاثیر میگذارد که اثرات شوم و مخرب آن در دو بخش است: نخست اینکه چگونه ناتوانی این فرد احراز نشده که به عنوان رجل سیاسی شناخته شدهاند؟ دوم، افرادی که فریب میخورند و به فرد مورد نظر رای میدهند و رئیس جمهوری که قادر به عملی کردن وعدهاش نیست گروهی را به ناراضیان افزوده میکند. به هر حال اگر دادستان یا مدعیالعموم ورود پیدا نمیکنند لااقل مشاورکاندیداهای اصلی این سوال را مطرح کنند که چگونه میخواهند ظرف چهار سال ریال ایران به قدرتمندترین پول تبدیل شود و از دیگری پرسش شود وقتی تعداد جوانان مشخص است و موجودی خزانه هم معلوم، چگونه وعده ۵۰۰ میلیون تومانی میدهد؟ کاش مدعیالعموم ورود پیدا کند یا دیگر کاندیداها آنها را به چالش بکشند تا چنین سخن نگویند!»
«چرا خشکسالی و محیط زیست اولویت کاندیداهای ریاست جمهوری نیست؟» تیتر روزنامه ستاره صبح است که در گزارشی تاکید کرد: «زنگ خطر کم آبی به صدا درآمده، این بحران جهانی است و در بسیاری از کشورها بر سر کمبود آب نزاع و درگیری وجود دارد. دسترسی به آب در ایران خوب نیست به گفته وزیر نیرو تابستان پیش رو خشک ترین تابستان در ۵ دهه گذشته خواهد بود که در برخی استانها درگیری بر سر آب وجود دارد. اکنون بعضاً بر سر آب در بعضی از استان ها مثل اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و… جریان دارد. نکته قابل تامل اینکه هر کاندیدای ریاست جمهوری که قرار است به پاستور بروند برای غلبه بر مشکل خشکسالی و محیط زیست برنامه ای ارائه نداده اند».
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…….