نظام مدیریتی کشور نیازمند پیاده سازی الگی حکمرانی خوب است/ حضور مردم در انتخابات مولفه قدرت کشور محسوب میشود
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس: راهکار بهبود نظام مدیریتی کشور، پیادهسازی الگوی حکمرانی خوب است. یعنی مدل حکمرانی که در آن، کیفیت رابطه متقابل بین شهروندان و حکومت، توام با مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، مسئولیتپذیری، اجماعسازی، عدالت و انصاف، کارایی و اثربخشی و پاسخگویی باشد.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از سراج24؛ حامد علی زاده، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس، در نشست انتخاب سیزدهم که با محوریت «گفتمان و برنامههای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری» از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز برگزار شد، گفت: راهکار بهبود نظام مدیریتی کشور، پیادهسازی الگوی حکمرانی خوب است. یعنی مدل حکمرانی که در آن، کیفیت رابطه متقابل بین شهروندان و حکومت، توام با مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، مسئولیتپذیری، اجماعسازی، عدالت و انصاف، کارایی و اثربخشی و پاسخگویی باشد.
علی زاده در رابطه با شخصیت امام (ره) بیان کرد: امام(ره) شخصیّتی والا داشت؛ اگر فردی بخواهد در ابعاد مختلف زندگی رشد کند و باعث رشد و پیشرفت دیگران شود باید خود را به شخصیت امام نزدیک کند. امام (ره) انسانی کامل، بزرگ، باعظمت، جامع الشرایط بود و از همهجهت یک شخصیّت برجسته و ممتاز برای الگو گیری محسوب میشود.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیح دانشجویی استان فارس با شرح خط فکری امامین انقلاب، اظهار داشت: با مرور نظام فکری امامین انقلاب مشاهده میکنیم که همواره بر مشارکت حداکثری تاکید ورزیده اند؛ زیرا حماسه سازی مردم، قطع نظر از اینکه چه کسی رئیس جمهور خواهد شد؛ حضور ملی و پشتوانه مردمی را از نظام به نمایش میگذارد و دشمنان را ناامید می سازد و آثارش را در نوع مواجهه مستکبران دیده و میبینیم. و این حضور مردمی است که نظام و انقلاب را بیمه خواهد کرد. و در قدم بعدی و مکمل و مقوم این مسئله، انتخاب اصلاح میباشد.
وی افزود: حضور مردم در انتخابات برای کشورمان قدرت محسوب میشود و در واقع هر چه مشارکت بیشتر باشد در مقابل دشمنان و بدخواهان بازدارندگی بیشتری خواهیم داشت؛ بنابراین چنین موضوعی نقطه امیدی برای جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود. و ایران قوی به حمایت مردم نیازمند است که با هیبت بتواند جلوی زورگویان قد علم کند و کشور را به سمت تحول داخلی و خارجی سوق دهد.
این فعال دانشجویی سیاست زدگی را از چالشهای نظام اداری دانست و بیان داشت: یکی از چالشهای نظام اداری ما سیاست زدگی مدیران است. به این معنی که با دخالت غیرسازنده نظام قدرت و سیاست در دستگاه مدیریتی کشور، افرادی وارد بدنه مدیریتی کشور میشوند که با معیارهای سیاسی انتخاب و گزینش میشوند نه معیارهای شایستگی.
علی زاده در ادامه گفت: فساد اداری، از دیگر پیامدهای منفی سیاستزدگی در اداره کشور است و تا زمانی که بین فعالیت های اداری و سیاسی مرز مشخصی ایجاد نگردد در همین شرایط نابسامان خواهیم ماند. و استمرار این شرایط موجـب کـاهش اعتبـار اجتمـاعی و حیثیـت نظام اداری، از دست رفتن اعتماد و احتـرام مـردم نـسبت بـه نهادهـای حکومتی و دستگاههـای اداری و همچنـین منجـر بـه ایجـاد و افـزایش بیگانگی و فاصله بین نظام و مردم میشود.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز پیاده سازی حکمرانی خوب را راهکار برون رفت از مشکلات برشمرد و گفت: یکی از مهمترین راهکارها و راهبردهای برون رفت از این وضعیت جهت بهبود نظام مدیریتی و اداری کشور، پیادهسازی الگوی حکمرانی خوب است. یعنی مدل حکمرانی که در آن، کیفیت رابطه متقابل بین شهروندان و حکومت، توام با مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، مسئولیتپذیری، اجماعسازی، عدالت و انصاف، کارایی و اثربخشی و پاسخگویی باشد. و این مهم با حضور نسل جوان مؤمن-انقلابی و پُرانگیزه، به سرانجام خواهد رسید.
وی در خاتمه بیان کرد: ادامه این مسیر ارزشمند و پرافتخار، به همّت، تلاش، جهاد، سرعت عمل و ابتکار جوانان بستگی دارد. اینکه ما به سمتی برویم که در دولت جدید، مدیران جوان، اندیشمندان جوان، کنشگران جوان، در همهی میدانهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی،و بینالمللی نقش آفرینی داشته باشند و با تکیه بر هویت و تمدن ایرانی-اسلامی خود در عرصههای مختلف زیر بار مسئولیت بروند و کشور را به سمت بالندگی و پیشرفت حرکت بدهند.