طرز تهیه کرپ فرانسوی مخصوص صبحانه
پارسینه: در مطلب زیر طرز تهیه کرپ های نازک ، ظریف و مناسب برای سرو کردن با بسیاری از مواد مورد علاقه شما را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
این کرپ های خوشمزه فاقد گلوتن (پنکیک های بدون گلوتن به سبک فرانسوی) به آسانی و در مدت زمان کمی تهیه و آماده سرو میشوند. با این دستور پخت یک صبحانه کاملاً شگفت انگیز تهیه کنید و لذت ببرید! برای آشنایی با طرز تهیه کرپ فرانسوی مخصوص صبحانه مطلب زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
۱ و ۱/۴ فنجان (۱۵۰ گرم) مخلوط آرد بدون گلوتن
۱/۴ قاشق چایخوری صمغ زانتان
۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده
۱ ۱/۴ فنجان شیر (۳۰۰ میلی لیتر)
دستور پخت:
در یک کاسه بزرگ ، آرد بدون گلوتن ، صمغ زانتان ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، کره ذوب شده و ۱/۲ فنجان شیر را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا یک خمیر ضخیم نرم و صاف بدست آورید. بقیه شیر را به تدریج و به طور مداوم اضافه کرده و هم بزنید. در صورت نیاز (در صورت وجود توده های آرد) ، خمیر را از صافی رد کنید. یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و پس از داغ شدن ، آن را کمی با کره چرب کنید.
۱/۲ فنجان خمیر به ظرف اضافه کنید. همانطور که خمیر را ریختید ، ظرف را دور خود بچرخانید تا یک پوشش نازک از خمیر بدست آید. آن را روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۱ دقیقه تا زمانی که زیر کرپ ها قهوه ای طلایی شود ، آن را بپزید. سپس کرپ را بچرخانید و آن را برای ۳۰ ثانیه یا ۱ دقیقه بیشتر بپزید ، سپس در یک بشقاب قرار دهید تا خنک شود. این کار را با بقیه خمیر تکرار کنید. سپس با خامه، انواع توت، ماست، عسل یا شربت افرا سرو کنید.
منبع: آشپزی ها