خواص و مضرات سیر ترشی / روش تهیه ترشی سیر


خواص ترشی سیر خواص سیر ترشی سیر خاصیت میکروب زدایی داشته و عفونت بدن را از بین می برد. سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد. سیر ترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج ‌ها توصیه می ‌شود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری ‌ها موثر است. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانه‌ای آن...

خواص ترشی سیر

خواص و مضرات سیر ترشی / روش تهیه ترشی سیر

خواص سیر ترشی

سیر خاصیت میکروب زدایی داشته و عفونت بدن را از بین می برد. سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد. سیر ترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج ‌ها توصیه می ‌شود و سیر ترشی ۷ ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری ‌ها موثر است.

خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانه‌ای آن بسیار بیش‌تر است و از طرفی برای اشخاص ابتلا به بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا موثر می‌باشد، اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت کرد. سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیر‌های آن قهوه‌ای رنگ می‌شود، اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده بسیار بیشتر است و با این که اضافه کردن سرکه و نمک به انواع ترشی‌ها از خواص مواد داخل آن‌ها کم و در مدت زمان طولانی سبب ایجاد مواد سمی مانند نیترات در آن‌ها می‌شود، ولی این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

خواص سیر ترشی

هضم‌کننده غذا‌های سنگین
دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا
کاهنده چربی کلسترول خون

خون ساز و مصفای خون
مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست
ضد عفونی ‌کننده محیط معده
پاکسازی ‌کننده خون و کبد

از دیگر فواید سیر ترشی می‌توان به ویتامین‌های B، C، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد، این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می‌شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.
اشتها آور
کمک به هضم غذا‌های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
خاصیت ضد عفونی کنندگی معده و محیط دهان
از بین بردن آفت دهان
باز کننده عروق قلب قلبی
قطع شدن خونریزی بواسیر
بهبود کارکرد روده‌ها
این نوع ترشی به دلیل ترکیب شدن طبیعت گرم سیر به همراه طبیعت سرد سرکه، با گذشت زمان طبعی معتدل به خود می‌گیرد

خواص و مضرات سیر ترشی / روش تهیه ترشی سیر

خواص سیر ترشی

مضرات سیر ترشی

مصرف زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.

تا کنون راجع به ضرر سیر ترشی برای خانم های باردار بیان نشده است ولی بهتر است که در دوران بارداری این ترشی را میل نکنند یا خیلی خیلی کم فقط برای مزه کردن از آن استفاده کنند.

روش تهیه سیر ترشی

برای خانم هایی که قصد تهیه ی سیر ترشی را دارند ما در ادامه مطلب آموزش های لازم را برای آنها بیان خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه ی ترشی سیر

سیر به مقدار لازم

سرکه

نمک

شکر

سبزیجات معطر به صورت دلخواه ( مرزه و ترخون)

شما می توانید هم سیرها را به صورت حبه حبه و هم به صورت خوشه ای برای ترشی آماده کنید. سیر های را به خوبی تمیز کرده و یکی دو ساعت در آب بخیسانید تا اگر خاکی بود کاملا تمیز شود. بعد سیرها را درون ظرفی که برای ترشی آماده کرده اید بریزید و در ظرف دیگری سرکه و نمک و مقدار دوسه قاشق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید این مقدار نمک و شکر برای دو کیلو ترشی می باشد. در ادامه سبزیجات معطر را هم به آن افزوده و روی سیرها بریزید و در آن را محکم ببندید. بعد از چند روز سیرها سرکه را جذب خود می کنند و شما به آن سرکه اضافه کنید تا ظرف پر باشد. بهترین زمان برای مصرف ترشی شما بعد از سه سال می باشد تا کاملا سیرها نرم و خوشمزه شده باشند.

امیدواریم که این مطالب به شما کمک کرده باشد.

نکته / بهترین سیر محصول شهر همدان می باشد که تندی و طعم خوبی دارد. برای خرید سیر ترشی می توانید در قسمت نظر ها پیام دهید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!